lördaag

tänkte dra på ett inlägg nu igen ;)
var sjuk i måndags och tisdags. resten av veckan har varit lugn och skön i skolan. i torsdags var det smmatch för killarna, jb - kungsgård. tyvär vann ju då kungsgård, ett noll på straff. lite smått synd.
i fredags hade vi basket och volleyboll på idrotten, det var kul. cyklade hem sen, duschade och fixa mig lite. sen cyklade jag in till stan. träffade karolina ett litet tag. vi cyklade och pratade lite. alltid mysigt. sen åkte hon hem och jag träffade då josefine och julia. vi gick till kalle dit det kom lite folk och lite smått party sådär. det var trevligt. cyklade hem runt tolv med ante. vi gick in på mac d på vägen och tog en glass haha.
idag vaknade jag runt tio. värsta huvudvärken, usch. stannade i sängen med min underbara laptop haha till ett ungefär. se har jag bara slappat resten av dagen. laddat inför enebymatchen som är i morgon. haha vi måste vinna. annars blir det lite jobbigt i skolan. och det värsta är att jag förmodligt kommer att vara vänsterback och josefine högermittfält så vi kommer va på samma kant. haha jag tror att jag kommer  börja garva när jag möter henne. nae så får det inte bli ;)
ae nu ska jag se klart på sing a longe.    puss&kram / josefine





onsdag

hallu,
tänkte titta in och skriva något (: har inte skrivit på länge, ingen tid och lust.
just nu sitter jag här, ska snart in till stan och träffa josefine, alex och nån jonte. vi ska gå på bio och se patrik 1,5 haha de verkar kul. efter bion så åker jag hem och ser idol och sover hos josefine. vilket det känns som att jag gör väldigt ofta just nu. och det är grymt skönt att sova med en fin vän och slippa sova ensam. (:
i skolan idag bestämmnde jag mig för att börja spanska 1 istället för spanska 3. haha det kommer att vara dö lätt. idag så hade dom typ räknat till tio eller något på spanska. haha. kommer känna mig som värsta snillet. kommer ju inte kunna få bra betyg eftersom att jag har läst spanska innan, men jag nöjer mig med ett g i spanska faktiskt.
imorgon har vi fotbollsträning innan lunch bara. och då måste m,an va jätte bra så att man kommer med i sm laget. usch gillar inte press. efter luch har vi basketmatch mot lärarlaget sen slutar vi, grymt skön dag.
ska åka nu, puss & kram josefine.

jag saknar er tjejer!

lördag,

hallo!
idag har jag varit på stan med jussepussepäronpung! :) hittade inget, var inte så sugen på stan egentligen .. men trots det blev det en tubtopp i korall för bara 15 kr! blev också lite käk på kupolen och också en fika på wayne's.



nae, nu måste jag börja göra mig iordning för snart ska tove komma hit och sen ska vi träffa jusse :) hoppas på en lyckad kväll, trots att vi inte har några planer!


xoxo
/karolina.

long time since ..

nu är jag här igen! har verkligen inte suttit vid datan sen jag började skolan, man kan verkligen säga att jag har haft fullt upp. orkar inte berätta om allt för egentligen har ju inget sådär stort hänt, tänkte lägga in lite bilder istället!
enjoy!


ja, det är lite av det som hänt. landet, skola, fotboll och mys!


i'll be back this time!
/karolina. ♥

hellu,

dags att skriva ett inlägg kanske. (:
allt är faktiskt jätte bra just nu, förutom att jag saknar alla 9d1tjejerna jätte mycket verkligen. och det värsta just nu kanske är att min dator som man får från skolan redan är sönder! usch så pinsamt det kommer bli att berätta det på måndag. jag bävar verkligen för det. usch det är så himmla typiskt mig. jag har haft datorn sen måndags och nu är den paj (y) buhu, jag funderar på att aldrig gå tillbaka till skolan så slipper jag berätta.
men som sagt så är det jätte bra annars. den här veckan har vi börjat med lektioner och allt ordentligt. men det känns ändå som att det är väldigt slappt, vilket i är skönt. vi har ju fotboll två dagar i veckan på f13 och jag har cyklat dit båda gångerna. usch om det är jobbigt ;) igår så åkte jag in till stan och träffade josefine alex och andreas. vi åkte till alex papas gym och bubblade o förfestade lite. skulle till nån fest på it gymnasiet :o men där var det dösegt. så jag dettan och alex åkte till alex ett tag slappade. cyklade hem därifrån runt halvtvå. idag ska jag nog träffa josefine i alla falll och slappa och se på film. det behöver jag, är dötrött just nu. imorgon är det match mot hageby sen ska jag åka ut. har ju inte skrivit på länge så måste även passa på att säga att det var så jävkla gött att vinna mot lindö förra lördagen. 4-1.
jag skanar verkligen er tjejer så himmla mycket. vi måste ses snart alla?     ciao josefine




RSS 2.0