the first day on the post-office

aa första dagen på posten som sagt, haha. aha jag är helt död, hur trött som helst. skönt att sluta skapligt i alla fall, halv två. började kvart över sju, det var riktigt ovant att gå upp sex. men så är det, lika bra att man vänjer sig... får se om jag orkar göra något senare sen. skulle ha träffat tessie men är verkligen död nu så kanske ringer henne senare, mabey. nu ska jag slappa framför tv:n med lite glass.                 /   puuss josefine.

fredag, josefine.

haleloja (: har inte skrivit på vad blir det, 4 dagar. haha.har varit med emilia och julia sådär, gamla smedbyvännerna (: alltid lika mys. i tisdags träffade jag emilia på stan (: vi solade och gick på stan och sådär. blev en kjol för 30 kr. åkte hem till hennes lägenhet ett tag och sen dags för bio, sex and the city. det var riktigt bra. har inte sätt speciellt många serier men man förstod endå. brabra. sov hoss henne. åkte hem ganska skapligt nästa morgon. möte med laget på kvällen och sen träffade jag julia. :D nästa dag, vad blir det, torsdag igår så åkte jag och nicke och sola och var ute på långpromenix med mamsen och birdan och så. och idag har jag och mamma varit på stan, blev ett halsband rea 25 kr och en tisha. hoppas på ngt roligt ikväll, kanske med några tjejer iklassen? ska nog i alla fall ut och springa innan, passet som vi fick från laget ;) gårdagens slappisoutfit och dagens + bilder från tisdag och onsdag :
  
  puss / josefine

24/6 JUSS

hej där! sitter och väntar på att prodject runway ska börja. ska åka och köra match med 93orna sedan. ska bli ruuligt. idag vaknade jag runt 10, fick skjuss av nicke in till stan. där köpte jag ett par jeans, halva priset på bikbok. fornarina ljusa, hade kostat 1200 fick dom för 600, det var riktigt skönt, bra pris och jag behövde verkligen jeans och ljusa var vad jag ville ha.. och en tröja 99 har kostat 150 på hm och så köpte jag ett linne på monki som jag inte har bestämmt ifall jag ska ha kvar än. vi får se ska ner på stan med emilia imorgon, sola och glo lite. ska kolla på project runway nu,

 
jeansen och tröjan    / josefine

23/6

kunde inte somna igår kväll pga åskan och blixtrarna. aah, hela rummet lös upp när det blixtrade, usch. så somnade runt halv4. vaknade runt 7 idag (: fixade mig och fick skjuss av mina underbara morfar till posten. där fick jag börja med att prova kläderna som vi fick ifall storlekarna var rätt, och det var dom så nys har jag fina postiskläder hemma haha. fick ju i alla fall jobba extra idag eftersom att det var så mycket reklam och skulle ta år om man va sjjälv och delade ut. så jag och jonte tog distriktet vid lidaleden. och självklart började det spöregna men det gick bra endå, vi var först tillbaka av alla brevbärare (h) haha. sedan kom nicke och hämta mig och vi åkte och köpte pizza. mycket jum. sen bar det av till träning. var väldigt slapp träning, det var skänt var faktiskt dötrött i benen efter allt cyklande haha, hur ska jag palla fyra veckor med cykling 4h om dagen? xd
imorgon ska jag ner till stan, kolla om jeansen finns. hoppas verkligen det. säg till om någon vilkk hängka på (: ibland kan det vara ganska skönt att springa själv och let också faktiskt hehe. sen på kvällen äre match med 93orna. haha mkt kul. jag sanna och lisa i backislinjen. (: nae nu ska jag  fortsätta måla naglarna (:
           
                                    / josefine


clothes.

vore inte helt fel med lite nya kläder i garderoben, detta från asos.

ska fortsätta att se italien-spanien nu, 0-0. hoppas att italien vinner! helst på straffar, haha alltid roligt att se. (:

/ j

karolina bloggar, söndag

hej där!
jag har haft en ganska seg dag idag, typ varit och kollat tapeter med mamma och pappa till husvagnen. blir nog att vi åker till öland om ca en vecka om vi hinner få husvagnen i ordning. veckan som kommer nu blir det massa tid med mamma, vi ska handla tapeter och golv och möbler och lampor och gardiner och sånt till mitt rum för vi ska göra om det (äntligen!) mitt rum är  just nu urtrist med en äcklig gul tapet. men nu ska vi fixa't!  blir att vi åker till ikea någon dag i veckan . men imorgon är det träning, har inte tränat på ett tag, och sen på tisdag  är det match. by the way, hoppas per dyker upp med min overall snart, skulle behöva en ny.
jaja, i alla fall. firade midsommar hos min syssling i luddingsbo tillsammans med våra föräldrar, ganska segt men helt okej. och sen på midsommardagen åkte vi ner till farmor&farfar och åt och fikade. förövrigt var jag ute och sprang med deras vilda hund också. och jag hann också med att gå upp på deras vind och finna en jättefin grå kuvertväska och även ett par helt okej vita skor ( typ som mina tygskor fast i skinn).

men nu ska jag gå upp och ta en fika med mamma!
xoxo
karolina.

juss igen.

haha, helt sjuk! nu vinner ryssarna över holland som är favorittippade med 3-1 efter förlängning. så jävla grymt och kul. måste säga att jag har gått över och håller på ryssland i em nu! :D och deras tränare verkar ju döbra. har lyckats med flera lag, vunnit med holland och nu lyckas bra med ryssland som inte har gått vidare i en stor turnering förut. grym. hoppas ryssland vinner em!

blir mycket fotboll nu, men så är det när det är em. (:

pusshej!


filmtips

var bara tvungen att tipsa, såg nyss på den här filmen. sjukt braverkligen! och så sorglig.


saturday

hejsan hoppsan. vaknade vid12 idag, ovanligt länge för att vara mig. det var riktigt skönt.
sedan åkte jag utt till maxi med mumm och handlade. ser ut att bli en seeg dag. skulle kanske iväg ikväll och träffa julia, får se om det blir så. imorgon är det i alla fal match, norsholm hemme, jag är sugen på att spela.
måste passa på att klaga på vädret! pust och stön vilket skit, ena sekkunden sol andra regn. hoppas det blir bättre nästa vecka.
haha turkietmatchen igår var helt otrolig, jag förstår inte hur dom kan ha sådan tur haha, men det är lite roligt. ;) vad jag känenr att allt blir huller om buller, aja.
just det, mats ringde från posten idag. ;) ska jobba på måndag också, sen ska jag ju jobba v 27-28, 30-31. inte ett dugg sugen just nu, men pengar. (a) då får man även hoppas på att det blir fint väder så kanske man får lite färg när man är ute och cyklar. jaja nog med ontrissanta saker.
detta är vad jag hade på mig idag, väldigt enkelt. (: tänkte kanske köra med outfits då då. har ju inte mycket speciella kläder haha. men det får bli när det blir.
• linne, monki
• jeansschorts, jc
• gladiatorskor, sthlmDG
• tröja, nickes konblå. bilden är tagen i nickes rum, så därför det är stökigt, haha. bilden är ju inte heller speciellt skarp. haha men sådant som man får tåla.

ska dra mig utåt nu, puss.

fredag josefine.

GLAD MIDSOMMAR!


blubb.

 SKIT! nu när sverige åkte ut så höll man ju självklart på portugal. men jao, det höll ju länge. färlorade med 3-2 mot tyskarna. :/

vilket lag ska man gå över till nu då? får nog bli holland, eftersom att dom har spelat så fin fotboll (: hollan-italien i final vore klock. men har fått för mig att dom kommer att mötas i semifinal om dom går vidare?

tycker att jag har blivit grymt duktig på att blogga nu, haha! :D

puss&kram!


19/6 thursday

hejs svejs. kom nyss hem från en heldag med mamma och pappa i linköping. gick på stan, ikanohuset och ikea. det har varit mycket trevligt. fick med mig två par skor hem, ett par guldiga gladiatorskor och et par röda plast skor. samma som dom svarta från dinsko men den här affären hette kalles någonting. ;) 300 och 100 kr för dom.  rea 150kr på gladiatorna, hade kostat 450 förut. det var skönt ;) köte två nagerlack och maascara också. hittade även ett par jätte fina jeans, men dom var dyra dyra så får se om dom kommer till nrkp och kanske köper dom då. aja.är dötrött nu, ska ner och ta ngt gott och äta sen slappa och se tv.
 och

man märker att man har ganska många skor tillslut. dom här plus vinterskor och några ballerina och jumpisar i källaren som inte används speciellt ofta.

ska gitta nu, puss hej.

jusefine igen.

HJÄLP! 1-0 ryssland.


18/6 sveerige!

hejsvejs! 110 % laddad på att se sverige vinna mot ryssarna nuw, se zlatan äga. :D men jag har spilt blåbär på min zlatan tröja, inte bra.
idag har varit ganska slapp dag. varit utte och gått med världens bästa mammi, köpt lite candy till matchen. skulle ha åkt till stockholm idag men bidde inte så. tar bussen till linköping imorgon och kollat kläder. (: är ju inte lätt att få tag på bilen nu när nicke har fått körkortet, men congratz så dömycket till honom för det, måste vara så skön känsla! var ute och åkte lite med honom igåt. åkte förbi navestad, det var lite sogrligt att bara se. kom upp massor underbara tider i skallen. (':
lägger upp lite bilder nu från sovning hos emilia i söndags och sovning hoss älskling sofia i måndags. btw så vann vi mot kuddby med 6-2 (: det var skönt att vinna mot ett toppp lag i serien, men gud vilken skit match jag gjorde. men så är det ibland, bara att rycka upp sig. match på söndag igen, norsholm hemma.


 puss och kram.


karolina gästbloggar ...

i sin egen blogg. blir ju typ så eftersom jag aldrig skriver, skyller helt och hållet på att datan alltid är upptagen och tyvärr har jag ingen egen data.

iaf, så äre match idag. än en gång mot kuddby, denna gång med B-laget. är inte riktigt laddad än men ska snart trycka i mig lite pasta och sen börja fokusera! shit, vad stryk dom ska få!
sen får vi se vad som händer, jag hoppas på att resten av veckan består av massa sol! sommarlov är så himla segt utan någon sol, man bara sitter inne.

aja, den här gången ska jag verkligen försöka komma igång med mitt skrivande! (i promise!)
nu blire lite pastakäk.

xoxo
karolina.


dagens klädsel:
urtåkig
                               jönsbergska cup funktionärs t-shirts & svarta smedby-shorts.

torsdag 4/6

halloojsan. är sjuk idag, typiskt :/ kände igår på matcchen att korppen inte riktigt orkade så nu missar jag hinderbanan idag. men dom kommer nog krossa 9d2 ändå . haha.
igår så var det ffotbollsturnering i skolan. vår klass hade 2 lag som möttes i semifinal. mitt lag vann på straffar. (: sedan mötte vi fotbollsåttan i final och vann på straffar igen. (: skönt att vina sista året man går där! :D oet var vår måldrottning under turneringen! :D
i tisdags så var det ju avslutningsmiddag, det var trevligt. här kommer några bilder.

      image277

RSS 2.0