jus fredag.

tjenis, har typ inte haft en ledig stund att skriva sen måndags känns det som, (:

i tisdags var jag och karro på stan nästan hela dagen, köpte ett vitt linne & en jeansskjorta typ. på kvällen drog vi till clara där också tessa, ia och alex var. sen kom även fia & sia. gick hem ganska skapligt och så reprisen av avenyn. ;) läste även lite i idrottshäftet. det verkar väldigt lätt endå det vi ska göra.



 i onsdags tog jag & tessan halv elva bussen till kajsing. skulle på pulkakalejs hoss lina. vi fixade lite småplock och begav oss sedan till stortorget och tog bussen till tåby. hoss lina var även sofia, manda, tove & pernilla. vi drog till backen och drack varm oboy med maschemelows, mums! sedan hem till lina igen och kolla på film och åt mummsig mat! sedan kom kajs pappa och hämta oss och vi åkte hem. sen var det typ lagmöte direkt. ingen träning eftersom att det är snö på plan, så möte istället. efter mötet åkte jag, matilda, tessan, karro & fia och åt pizza på fyrkanten. sen hem till tessan och kollade litepå sverige - brasilien. men zlatan var ju inte med ;)

igår var jag karro, tessan och lisa och körde skridskor 11-14. haha det var dökul! ångrar nog att jag inte började i hockey när jag var liten. ;) när jag kom hem drog jag till tessan ett tag, spelade lite gh och åt marsglass (:  sedan cyklade jag hem fort därifrån och packa sen åkte vioch körde tennis vid 18, jag, tessan, karro & ia. (: på kvällen sen så gick jag tessan juss ia och tobbe till de gyllende bågarna och åt lite glass. sen gick vi över till hageby grill och åt pizza. haha svullon, men trots allt så är det ju lov (: sen gick vi en promenix och det var döö kalt!

idag ska jag träffa min julius. alltid himmla trevligt. hem till henne och se film, mys och prata. finns alltid massvis att prata om. det ska bli skönt.blev ingen match på lördag :/ så vi ska typ samlas 9.45 och göra ngt annat med laget. sen vid 18 ska tjejerna i klaassen + emelie hem till jus och fira henne som nyss fyllt år! och äta o så. sedan drar vi vidare till oet och partayar. (: väldigt mys.och på söndag måste jag verkligen plugga! gadh, har sagt det hela lovet, måste ta tag idet! det blev ett väldigt långt inlägg (h) nu ska jag äta lite frukost. pusshej!

karolina back in business.

ojojoj!det va så sjukt längesen jag ens va i närheten av datan!                                      
men nu har jag bestämt mig för att börja blogga lite seriöst.
mycket på grund av att jag äntligen kan lägga in bilder från mobilen igen!
 den har ju varit helknäpp så man inte kan lägga in några bilder och det
är det varken roligt att läsa eller skriva i bloggen.
aja, i alla fall. nu är jag tillbaka och tänkte bjuda på massa inlägg
och bilder (hoppas på det i alla fall!)

 /karolina

jus måndag.

 igår så åkte jag tessan och ia till clara. (: körde lite singstar och så. sen åkte vi till tessie och körde guitar hero. det är grymt kul! haha och jag vann ju då 2 av 3 turneringar (h) sen kom även karolina (:måste säga att det är lovet har börjar grymt skönt! gjort något nästan hela tiden och det känns som att det borde vara slut nu, men det är långt kvar (: har lite små pluggsaker som måste fixas innan.
var på stan men emilia idag i det hääärliga vädert. allt blir ju bara blask ändå så jag vill ha vår! hittade inget speciellt just då, men nu i efterhand har jag kommit på massa saker jag behöver. ska ner till stan med karro imorgon sola och fixa. hittade i alla fal ett par blåa lackpumps som jag ska köpa snart, åh jättefina. (: ska ner och äta lite mat nu, seyaa!


söndag jus.

shusis, vaknade typ för en halvtimme sen. haha konstigt nog så älskar jag att vakna tidigt, sjukt skönt! igår så var jag ialla fall och åt god mat och fick påskägg av mormor och morfar. där var även kussarna osv. det var kul och att träffa erika som har flyttat till götet. (: sen när jag kom hem därifrån så fick jag påskägg av mamms och pappas. så till kl8 typ så kan man säga att jag istort sätt bara åt godis innan ;) sen så träffade jag karro, tessan, natta och vickan. var ute lite, grymt kalt! gick och åt pizza på fyrkanten. sen gick vi typ till nån i navestad, lite segt så drog direkt. jag karro och tesan drog till tess och körde gutiar hero, haha. sen åkte vi hem.
idag ska jag snart iväg och sola med karro, blir nog stan sen. men jag måste ju spara mina pengar till stockholm på fredag nu, :D.

jus fredag.

såå gryymt skönt med lov!
var med karro ett tag förut (: var på hageby handla lite påskisgodis ;) oh shit vad det snöade när man skulle cykla! sen när jag kom hem var gammelfaster lilian här (: det var mys att träffa henne. nu ska jag snart iväg och träffa julia, bara slappa äta godis och kolla på lets dance.
igår så var jag och spelade bowling med karro, ia och tess. det var år sedan jag bowlade men det var kul. haha fast jag var verkligen säämst! sedan åkte vi in till stan och åt lite pizza, träffade även tilda, clara, fia och vickan som hade varit och kollat på ngt band elr ngt? aja.<
inget speciellt planerat på lovet, blir mest slappa ta det lungt med kompisar och träna. imorgon ska vi till m&m och äta påskmat, tycker inte om påskmat, bara äggen ;)
nu ringer julia och säger att hon är klar så ska gå nu. hejsvejs!

jus onsdag.

kort dag i skolan idag, gryymt skönt. flexa ut och slutade kl 2. dagen i sig har varit väldigt skönt. slapp nästan hela spanskalektionen hjälpte gudrun att bära in döötung lax som gudruns klass hade sålt. resten har bara varit idrott so och no. skönt. nu ska jag iaf bara slappa, äta lite gott och se top model sen. ska samlas halv sex, har match mot åby förmodligen. om det blir något, kanske inte pga av snön men jag hoppas verkligen att det blir! är dösugen att spela. annars så ska vi till badhuset med laget, haha. kul. (:
jag har namsdag idag (: josefina egentilgen, menmen likt josefine. (:

image222


jus måndag.

ännu en måndag (: men idaag har varit en skön måndag fast jag har haft musikprov. musik provet känndes väl skapligt ;) och robban verkar inte tycka det är så jätte viktigt! haha. han gick och snacka om att tantlärare att dom var så konstiga och allt när vi gjorde provet, jag vet inte vad haha. och om någon kurs alla lärare skulle gå i 3 timmar och lära sig att öppna dörrarna till varandra. haha mitt under provet. och så spelade han lite gitarr också ;) men men det känndes endå. slutade vid tolv idag, ped em. men jag stannade då och gjorde provet sen gjorde vi även kvar och gjorde lersaken på bilden. det gick väl bra (: snö ute, usch! jag vill har vår nu jue! och självklart så skulle det blåsa snö rakt imot mig och clara när vi cykla hem. var helt dyngsur när jag kom in. bytte kläder och gjorde några toast och sitter nu här. ska snart gå ner och plugga litehistoria eftersom att vi har prov imorgon och jag knappt kollat igenom det. (y) och sen kl 16 blir det top model och efter ännu mera plugg. och så blire nog ett bad, det lät skönt. (:
det vore lite roligt om ni få som läser kunde komentera lite mera ;) pusshej!


jus söndag.

hejsan! ganska lugn och skön helg måste jag säga. i fredags gick jag lite på stan med mamma, sen hem och äta god amt och mysa framför tvn. såg lets dance. tyckte nog att bonden skulle åkt ut. ;)
igår körde jag match, var riktigt kul att spela. mötta stureforfs eller något sånt lag på sydvallen. vann med tre - noll. jag var faktiskt nära att göra mål, kom typ igenom fri och så blev jag fälld i straffområdet bakifrån. blev straff iaf och fia satte den. det skulle ju vart kul att får göra mål. haha men men. andra målet var självmål och så gjorde sara ett mål. vi hade i stort sätt hela andra halv lek och hade kunnat göra flera mål. men men, sjukt kul att spela som sagt. karro du var grymt duktig. (:
på dagen tänkte jag hela tiden sättta mig och plugga men nae blev inte ett plug på hela dagen. jag som har förstavärdskriget prov musikprov och mattematikens historia. slappade istället. mamma och jag åkte och köpte lite naturgodis till melodifestival. oh vad jag älskar björn gustavsson!! iallafall så tyckte jag att sanna borde ha vunnit! inte charlott. menmn, jag tror att det kmr gå bra för henne i stora kanske.
idag vaknade jag vid 11. åt en stor frukost och kolla tv. sen har jag börjat läsa lite på förstavärldskriget och ska göra matten nu. inte så kul helg men ändå grymt skön.
image218

shalala, studiedagar!

hallå igen!
det va ett tag sen man satt vid datan, men det känns så jädra segt eftersom jag inte kan lägga in några bilder vilket känns väldigt surt. men det har ju faktiskt hänt en del!
förra veckan va det ju toppformsvecka då vi bara va i skolan två dagar och de andra tre va vi ute på äventyr i bla stockholm! den här måndagen va allt som vanligt men imorgon och på onsdag är det studiedagar, då jag tyvärr har lite läxor att göra.  men jag ska plugga som en galning imorgon så har jag iaf onsdag att hitta på något på.

usch, är inne i en dagsdeprission for some reason.



99 red balloons floating in the summer sky ...


/by k.

jus

hejsan (:
den här veckan har det varit väldigt mycket!
i måndags så var det vanlig skoldag, med lite filmande av svt ;)
tisdags så åkte vi och 9d2 till stockholm och gjorde fystester till pogramet.
i onsdags åkte vi till kvar och gjorde själva målet, hinerbanan. vi vann då ganska överlägset ;)
i torsdags va jag sjuk, jag har otur att bli sjuk fel vecka.
idag skulle jag ha varit på öff träning nu men som sagt.
imorgon blir det att sola och gå på stan med emilia, mys.
ska dra nu, kolla på tv och äta gott. pusshej!

image215
jag älskar verkligen er tjejer! ni är underbaaaaaara! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


tillbaka nu / karolina.

yes, bloggningen måste komma igång för min del nu! har typ struntat i att ens vara i närheten av data i ca två veckor, har inte orkat liksom. men nu är jag tillbaka,
idag har vi fått våra klassoveraller (som förövrigt är dösnyggaoch jag ska bo i den denna vecka) och imorgon blir det stockholm med massa fystest, onsdag: hinderbana och vi ska lätt vinna över den andra klassen. torsdag: skolDM (är faktiskt jättestolt att jag fick vara med!) fredag: innebandy turnering(som jag tyvärr inte får vara med på för att jag inte hann anmäla mig, jag är egentligen klockren! ) sen fredagkväll: öff-träning. lördag: stoort frågetecken, söndag: öff-match? jepp, det är min är min vecka det, och halva veckan kommer vi bli totalfilmade på köpet → tv-celebrity nästa!

men jag hör av mig! /karolina.

jus söndag.

är sjuk idag :/  men det var kul igår! orkar inte skriva just nu.

 hejdå!

RSS 2.0