/ jw

kom hem från tove för ett tag sen, det´har varit jäätte trevligt :) alltid mys med bästa tjejerna.
först idag så var jag på stan med kajsingeen,kollade lite, hittade inget som vanligt, och käkade lite på chicken.
kom ditill tove runt sju då var hon och amanadis där :) slappade lite och körde singstaar.
sedan traske vi ner mot fräcka fröken och tog oss en låååång fika med mys och snack.
karolina kom även och joinade oss där :D sat där tills elva när det stängde.
sen gick vi tillbaka hem till tovis. satte oss på balkongen och spelade plump.
och vem som vann kan vi ju även nämna kanske, mooi! yes, såäre :D
runt tolv kom min kära broder och hämta mig, det är väldigt gulligt av honom.
och nu är jag här som vanligt. funderar starkt på att sätta på en film.
imorgon är det träning efter en veckas uppehåll, om det ska bli kul!
hoppas bara att knäät känner samma sak som jag och vill lira.
japp, och imorgon är det ju även söndag vilket betyder att det är skola snart igen, pust.
men positiva med söndagar är att avenyn avsnitten kommer på datorn.
äälska, så då blir det att kolla på det på kvvällen, noeerd som jag är.
dududududududududu, ska bara veta hur mycket jag saknar dig.
kats, <3     / seya.                                                       i learned to Late


/j

helu där,
ska till karolina om en halvtimme ungefär.
hon är ensam hemma så det blir att köpa mat och massor godis sen kolla på idol, film och bara mysa.
ska bli jätte skönt.
seya!

/j

yees, idag var dags för school again. trevligt trevligt. idag var faktiskt en bra dag må jag säga :) började halv nio med pbl i tre timmar. men det var ganska slappt och skönt. sen hade vi matte. fick tillbaka matteprovet. fick vg iaf (:

 skolan roligaste händelse idag, hahahha, var när filla skulle kasta en liten pappersbit på stöbe och han ska typ skymma undan så han böjer sig rätt bakåt och får ett skåp typ mitt i huvudet HAHAHA. det börja till och med blöda så han satt mitt papper ppå huvudet hela tiden sen. aah ett gott skratt. men synd om honom haha han är så klumpig. igår skulle han springa ut efter pontus men pontus stängde igen dörren så att stöbbe sprang rakt in i den och fllög tillbaka. haha uhja, det är kul.

efter skolan så gick jag fillan och dettan in till stan och tog en mumsig fika på waynes. alltid mysigt. sen tog jag och fill bussen hem, ska ner och äta tacopaj nu oh mumma.
knät är i alla fall på bättringsväg, göttmos!

imorgon blire datornkunskap&spanska som jag ska försöka klandra mig igenom. sen efter skolan in till stan och köpa lite grejer till kvällen då det blir tjejmys med fillan, julia och dettan hos filla. sova där och sen på torsdag morgon ut i pulkabacken haha. ae mysigt :) änni är ju sick :( så jävla sköönt att vara ledig, och mysigt ska vi ha.

yes, jag vill ha summer! men lite mysigt med snö trots allt.
goodday,    seya   / jusefine

/j

första dagen i skolan idag på fyra veckor. vad ska man säga, blandade känslor (:
började med att jag vaknade tio imorse, ohja det var underbart att sova så länge! tittar ut genom fönster, och vad ser jag? enmassa snö. blandade känslor där också ;) vitt och fint (: men äckligt kalt om mina små fosingar. felicia och jag har sagt nu att om det inte är snä på julafton, så ser ni inte så mycket mer av oss! filla kom till mig och vi tog bussen tjugo i tolv. underbart skönt att börja halv ett var det. men även synd att missa uttagningen till inomhusm :/ men så äre. ska ju vara med i innebanysm, haha wish me luck. ah det var kul att komma tillbaka att träffa alla pajaser. (: började med att vi skulle sitta i en ring och babbla lite om praoplatserna. och så fick anni en chokladkalender eftersom att hon vann, tro det eller ej men hon vann en mattetävling haha  innan praon så hon fick en. och sen så skulle linda lotta ut en bland restena v oss i klassen. och tro det eller ej igen, JAG josefine maria wahlman fick den! aldrig haft tur när det gäller sådant, wihuu det kanske är på vänding? min otur och klantighet kanske försvinner? haha.

tog bussen hem sen. kännde mig lite depp vet inte riktigt varför, har ont i knät och grejer också, not fun. så dumm och knäpp som jag är så skrev jag till sofia att jag inte skulle på modevisingen. men det ändrades sen som tur är när jussan skickade sms. dem kom och hämtade mig och vi åkte till kungsgård och kollade på modeshowen. den var jätte fin och bra :D och som väntat var min sofia jääätte duktig och uuuurrr snygg, som vanlig, i alla lägen!

nu sitter jag här och väntar på att bästa prision break ska börja, wihu.
och jag fick reda på av dettan att vi är lediga på torsdag, wihu överlycklig. så på onsdag blir det pulka, film och sleepnight med dettan, anni och fillaaaan (:

imorgon blir det skola som vanligt nu, pbl i tre timman och matte i tre timmar, kill me. sedan efter skolan så blir det förhoppningsvis en fika in city med sofifisan (:

nu ska jag dra. hade gött,   /  kiss.

/j

helu där.
har precis tränat. gick verkligen piss som vanligt nu sista träningarna. det är lite tråkigt. och så skadade jag knät lite på slutet där. usch, det värker. men sånt man får lev med. ska inte på fotbollen imorgon i skolan så börjar halv ett. gudomligt skönt. om jag ska sova ut.

igår så var ju i åby. förfest hos albin, lokalfest, efterfest albin. det var trevligt. det är som alltid, alltid många roliga saker och endel lite dumma saker. men så äre. det var trevligt iaf. lyckades ringa lite som vanligt iaf. haha, stackars fillan och alex.
 
nu står badkaret och väntar på mig. blir bubbel och ljus. imorgon ska jag kolla på modeshow på kungsgård. bästa sofia ska vara med. ska bli så kul att kolla på :D

/j

ska åka iväg snart,
och kul ska jag ha!
som karro skrev,
det blir vad man gör det till!


here it goes,

tjenis,
lördag är det idag, och det blir nog full rulle :) ska snart fixa mig, sen kommer det lite gäster för att fira .. mig! ska bli mysigt, med god mat och efterrrätt. sen ska jag skynda mig så jag hinner med taxi a la wahlman då den tar oss till åby där vi ska ha lite partyparty! hoppas verkligen att det blir kul, och det förväntar jag mig för det blir ju vad man gör det till, right?

det närmar sig jul också, julpyntet har åkt fram i affärerna och johanna ringde mig förut och frågade vad jag ösnkade mig i julklapp, är det verkligen så nära? åhja, det är det, nästa helg är det första advent!

summerpic'

puss&kram, party on!
/karolina.

born to be sheep!

först måste jag säga att jag älskar fårreklamerna! gahaha. speciellt den ny,
born to be sheep!



jag älskar er, you´re the worlds greatest;

   
   
     
karolina sofia amanda och tove <3

  
felicia angelica och josefine <3

  
    
emilia och julia <3

  
smedby f92 och 9d1 brudarna <3


just happy,

fotbollsgalan lider mot sitt slut och självklart ZLAATAAAAAAAN! inte så förvånad men otroligt glad! inte mycket att säga om det, han är kungen! :D

idag var det dags att pallra sig upp för sista veckan på hm. det är ganska segt i vanligt fall. mne dia gvare riktigt kul med filla hahha. ae skrattade nog hel tiden, förutom när jag fick en hängarpinne upp i örat tack vare henne :( haha. och så är mitt nya namn nu golum. det var hetthett. felicia är amazing. måste säga att praon vore helt total värdelös utan dig. sen så vare träning, kan inte påpeka att det var det bästa jag presterat under mina år som fotbollspelare direkt ;) men det dög.

nu ska jag ladda inför prisionbreak men dummlesnaks, obs beroende framkalande. efter det blir det att kolla på topformsvsnittet och avenyn avsnitten. det blir en lång natt framför datorn ;) tur att det bara är prao imorgon. men måste ju tagga och vara berädd på hur glad filla kommer blir när hennes älsklings rogga kommer och hälsar på oss, hahaha! ae det är kul.

det är måndag men jag är redan pepp på helg! yeees.      / jw

my wonderful friends, I hope you understand how much you mean to me. you make me happy.


si,

hejdär.
idag vaknade jag runt halv elva, om det var skönt (: åkte in till stan med kajsingen runt halv två. först kollade vi lite i gymnasiekatalogen hos henne, haha. eftersom att jag aldrig ffår min! ae det är kul att kolla på alla haha (: och ohoo.
åkte ialla fall in till stan sen tog en fika och mös. kööpte mig en långärmad spets i lila, lite efter kanske men lite annorlunda med lila. haha den var fin (:
sen träffade vi massan (: fortsatte runt lite på stan. sen vidare till chickeen där vi träffade tove, sofia och carro :D sofia och carro gick sen och jag, tove amanda och karro satte oss och åt lite smått. sen åkte vi hem till karro ett tag och sen till tove för att mysa framför idol with candy! blev även kort, singstar och trevligheter. gött att träffa er igen. saknart!
lyckades byta visningbild också! haha den förra var ju inte så värst vacker.

il est heureux que j'ai mes merveilleux amis dès maintenant! Je t'aime.
Il n'est pas bon de trop penser, la plupart sont mauvais en tout cas.

nu ska jag fortsätta att se på film, hade gött. bye / jjjj


karro, amanda och tove är snyggingar!!!! ♥


:')

va inne och kolla gamla f92 hemsidan hittade massa snygga lagpics!


2001, mitt överanvända svettband haha! om vi va snygga.

2002, lite blondie och brun (:

2003, :')

2004, :')

avslutar med en bild på min då älskade solblekta keps! haha

taste it,

yees, då har man klarat av första veckan efter lovet, självklart längtar jag redan sönder till jullovet! och hör&häpna(!); JAG har faktiskt varit på franska-lektionerna den här veckan ! :O själv är jag chockad så in i norden.
i alla fall så har det varit en väldigt lugn vecka och har tänkt att det inte va så farligt i skolan men nu ångrar jag mig totalt!, vi har två prov nästa vecka, två redovisningar, ska ha läst ut en bok till fredag som jag knappt börjat på! och sen lite till på det, hinner ju inte direkt plugga i helgen heller eftersom idag vill jag inte(det är ju faktiskt fredag!) imorgon är det öff-match sen ska vi till farmis på middag med släkten och på söndag är det först öppet hus/turnering med fg, sen blir det lite fys med laget på det också. sen är det måndag igen, tjoho!
nej, skolan dödar mig inte ..
men nu skiter vi i det, och så ska jag nog gå upp och attackera min symaskin och se om vi kommer överens :)


puss&kram!

/karolina.

there's a first time for everything,

hallo där!
inget roligt att skriva om här inte. just nu har vi prao och det är så himmla skönt att vara borta fyra veckor i streck (lovet plus tre veckor prao) från skolan och pluggandet, men inte från girlsen ofc men vi träffs ju ändå, de gött.. jag och felicia praor på hm i hagby, nära och bra. jätte skönt när man är två stycken. idag slutade vi redan vid tolv och började tio, najs! ska ta en liten promenix bort till emilia och hämta lite saker snart i dimman, om hon bara kan svara i telen. sen ska jag bara slappa. kanske läsa lite asyl.
på lördag är det dags för öffmatcherna mot sörmaland. funfun. sen på kvällen så blir det först förpartaj hos josefine med några tjejer och sedan vidare. mycket kul.
känner mig lite depp nu, vädret? sad hum...       bye / j

hoppas varje dag, även fast jag vet att det inte kommer hända, patetiskt!

RSS 2.0