plötsligt händer det...

en riktigt skön dag, (:
började med pbl gjorde inte så speciellt mycket plugga lite redovisning typ. sen på rasten blev det lidl för mig och annis. som vanligt så att säga. sen pbl igen och sen lunch. gick och åt pizza på maiami med anni och grabbsen. redigt gott. sen matte, pinis på raste, sen matte och lek. skön dag. imorgon är nk och sen wook time. min och annis onsdags rutin.

nu ska jag göra i årdning några kesomackor sedan blir det kolla aa. sen träna, nice. :D
äntligen karro något, haha (:

pusshej! / josefine


monday, new week.

hade som sagt skolsm idag. och vi vann meed 4-1. grymt bra brudar. nu är det final, hörde något om att det kanske är i dalarna. grymt om man skulle vinna finalen och vara bäst i sverige, (Y)
hade engelska prov sen. vi får se hur det gick, känndes skapligt faktiskt.
blir att plugga lite nk och pbl nu förmodligen.
sen ikväll ska jag och mamms sy in mina tigerbyxes. hoppas på bra resultat så det blir något nytt i garderoben. verkligen krist just nu.
tänkte även ge en tanke till jullisen som operarar sig idag, hoppas att det går bra, min fina tjeja.

jag skiter i er, ta ingen skit... och så vill jag har sol nuw! / josefine

sleepy sunday,

oh shit,
började dagen med ett slick i ansiktet, freeescht. viggo & stinis va och hälsade på, sen blev det match, fick spela mittback (!) typ hela  matchen, gick ganska bra faktiskt, doch förlorade vi, grr ..
sen hem och leka lite med viggo & stinis igen sen lite kek på det. sen somnade jag stenhårt i soffan, guuuud så skönt det va! sen chillade jag vidare, ner till ica köpa glass och sen sex&thecity filmen sen gossipgirl och nu blir det wipe out för min del, riktigt mysig söndag :)

peace out,
/ karolina


på väg till ica i pappas skjorta :)

nervioso,

blev en väldigt lugn kväll igår eftersom att det var match tidigt idag. åkte in till stan på kvällen och fikade med karro och jessi. myspys, kom hem skapligt och somnade runt ett ungefär.
idag vare match tidigt. gick verkligen sjukt dåligt för mig, sjukt dåligt. sånt som händer.

imorgon har vi tjejer skol sm mot nån skola från stockholm. semifinal.
vi ska köra i mässhallarna, och alla ettor tvår och treor på idrott/hälsa avdelningen ska kolla.
är dö nervös och det kommer bli dö pinsamt. men det är bara att köra, hoppas på det bästa.
vore ju grymt kul och komma till final.

/ josefine

älska vädret,

underbara sol ^

vaknade först runt sju i morse med att solen lös in i ögonen. gick upp och drog ner rullgardinen och somnade om till tio. (: tog mig en lång frukost och sedan bussen in till stan med fillis. (:
träffade anni och linn. satte oss och åt direkt typ, wook time för min del. ett ganska ovanligt val. sen gick vi och gluttade lite, och en fika på det också. smoothi och kladdkaka på coffie house by geroge. myspys.
kom hem nyss och ska strax iväg och träffa jullan. blir att ta en promenix i solen och snacka goja, underbart. älska studiedag.
ikväll blir det träning, :D imorgon ska klassen äta frukost tillsammans i skolan, kuwl.

blir sjukt irriterad!
/ josefine

thursday with,

frukost bestod av: äpple&banan, vi hade verkligen inget annat ..
klädsel idag: riktigt vanlig, tråkig ..
frillan: bad hair day ..
att göra: borde verkligen inte sitta här utan borde plugga historia som vi har redovisning på om 40 min och jag kan inget av 'et.  meeeeen jag är inte på plugghumör (är man nånsin det?) så jag får göra det bästa av det senare, det ordnar sig nog!

kisses!
/ karolina

våfflan,

oh ja,
idag är det våffeldagen och jag planerar att spendera kvällen med mys & våffelmums.
har precis tränat och är redigt slut i kroppen, hade armstyrka idag och vad ska man säga, inte mitt bästa område direkt ..
har också skrivit klart idrotten som skulle lämnats in i måndags ( va? skulle den vara klar till idag?, var min reaktion) så jag gjorde den till imorgon. senare blir det att plugga historia, redovisning imorgon , i hate.
no life, yeah.


peace,
/ karolina ♥

i miss your smile.

tjabbatjena, det var ett tag sedan jag skrev här. tänkte väl försöka ta tag i det lite kanske.
skula idag som vanligt, hade naturkunskap. vi har ju grupparbete så första halvan av lektionen kollade vilite  på madagaskar två, andra halvan spelade jag och stöbis chicago. turligt nog så vann hann, men jag var inte långt efter, nej. sedan drog jag och annis ner till stan och kekade lunch. blev wook tome, as usual. grymt gott som vanligt men ovanligt starkt. sedan var det spanska och det fungerade (: slutade lite tidigare än vi skulle, runt två ungerfär.

blev inte träning idag, stukade foten igår på träningen. den är fortförande lite svullen och det gör ont om jag ska hoppa och hålla på. plus att jag inte kunde årdna någon skjuss heller. menmen, en ny dag med träninge imorgon. och på söndag möter vi kuddby, (: om man nu får vara med när jag inte tränade, men det hoppas jag på.

har precis ätit en underbar kyckling salla, jumm! vi är ju lediga imorgon! loveli loveli. ikväll blir det nog att slappa lite kolla det senaste the city avsnittet. har fått för mig att sesongen är slut men jag har ingen aning.
imorgon blir det stan med fille och anni. kolla runt, ska även försöka hinna med en solning.

seya / josefine

blow it up,

no caaaash,
ligger på minus till och med! det är riktigt illa, nästa månad ska jag verkligen skärpa mig med min ekonomi. ska betala tillbaka alla och sen ska jag tänka till lite innan jag slänger iväg pengarna.

just nu; pluggar idrott men kommer ingenstans
              ska nog ta och äta nu
               kolla top model samtidigt
               sen plugg och träning

peace,
/ karolina


jag traskar vidare,

oh,

oh my, försov mig imorse, vaknade tio över sju och åker vanligtvis tjugo över så det blev en aning stressigt om man säger så .. usch så seg jag varit idag igen, hoppas verkligen det går över snart. imorgon är det onsdag igen, liite jobbigt men det ordnar sig nog!
ikväll blir det träning och så får jag se om jag orkar plugga något annars blir det att slappa massa.

inget intressant ..
peace out,
/ karolina

nu är det dags,

måndag igen, inte den bästa men den funkar. är helt slut efter helgen, har inte somnat före 3 någon gång, liiiite sliten känner jag mig.
men nu är det ny vecka, träning ikväll och sen får vi se vad veckan bjuder på!


längtar till sommar&sol!
peace out,
/ karolina ♥

tröttsamt,

oh ja, det blev en filmkväll med jessica & ronja.
vi mötte upp ronja vid söder, körde ett skämt med henne så hon nästan började gråta ; bettan var försvunnen!
sen gick vi till godisaffären, sen till videoland där han i kassan var en redig snusk, big dislike på han ..
vi hyrde tre filmer, kom hem till mig, kom fram till att vi ville se step up2 istället (ej hyrd) , så vi tittade på den sen kollade vi in höjdpunkterna och drog lite dance till det.

och nyss åkte galenpannorna hem, och jag ska nog snart röra mig till min varmamysigahärligaunderbarasköna säng :)

peace out,
/ karolina ♥


grattis mami!

yes, grattis till min mamma som idag fyller år! :)

har spenderat dagen med att fira henne med presenter tårta, mer tårta och pizza, och så var bror&hans flickvän och dotter och hund här och hälsade på, mycket mys.
nu ska jag titta the city, sen kommer ronja&jessica hit för en filmkväll, dock har vi inga filmer att se men det ordnar sig.

ronja tittar film (igår)


underbart väder idag, tog en promenix :)

peace out,
/ karolina ♥

new week,

yes,
då var det dags igen med en ny vecka, denna började med att jag vaknade med massa sol i ögonen, inte skönt. sen gick jessica och jag upp och kekade frukost och fixade sen bar det av till skolan, ronja är tillbaka :)! hon var ju bara en aning hyper efter att legat hemma två veckor, nice to have her back!
ikväll blir det att plugga en aning sedan slaaaappa sönder, blir ingen träning pga fossingen.
men jag traskar vidare,


på onsdag och torsdag är det ledigt, i love!

ebba&ronja innan naturkunskapen :)

peace out,
/ karolina ♥

I DIE,

idag har varit en sån där dag där man bara känner för att åka hem och lägga sig och gömma sig under täcket, men jag har hållit ut och gått heeeela dagen i skolan, har varit helt okej. slapp ju engelskan och mentorstiden för anonyma alkoholister hade någon föreläsning som vi gick på, den var något seg om man säger så. 
kom hem för en liten stund sen och ska straxt, typ nu sätta igång och plugga in den där jekla historian som jag har prov på, jag tror det blir ett stort IG av ett i vilket fall men .. har också naturkunskapsprov imorgon men det låter vi vara ikväll för jag tror jag fixar det hyfsat ändå, let's just hope ..
nae, väldigt deppigt nu men jag kommer klara mig och efter imorgon så lugnar det sig med läxorna och helgen är nära!

peace out,
/ karolina ♥

redan onsdag,

sjukt vad veckorna går fort.

idag vare naturkunskap som gällde på morgonen.
vi jobbar med något grupparbete så jag ochn stöbe såg på typ tre oc avsnitt hela lektionen. var grymt länge sen man såg oc, det är så himmlans bra ju (:
efter nk gick jag och anni och åt wook time. helt beroende av det.
vi fick även två stycken biljetter gratis av dem i kassa till en shopaolics bekännelse på bio ikväll. :D så jävla nice, filmen värkar faktiskt ganska kul när man kollar på trailern. anni kunde inte så jag tar med mig jullisen på bio. :D mycket mysigt. träffa älsklingen också.
 
sen vare spanska som gällde. sen lite pinis och sen hem.
nu ska jag nog ta och göra chokladbollar och slappa lite framför tv innan man ska iväg på bio som börjar vid sex.

/ josefine


new week,

yes, nu är man tillbaka i skolan igen och precis som jag trodde så ligger jag efter i allt sen förra veckans paus. har två underbara prov på torsdag och sen en massa läxor på det också, men har ingen annan att skylla på än mig själv och att jag var sjuk. kommer antagligen att bryta ihop ett par ggr under veckan menmen! det är så illa att skolan nästan känns som en paus.. intebraintebra.  så den här veckan blir det inte mycket till liv utanför skolan, det blir plugg och träning till max! men har planerat att avsluta veckan med något myckeeet roligare. vi får se hur det blir,

nu går jag och gömmer mig i skolböckerna igen,
peace,
/ karolina


får representera veckan,  ronja; we miss you! : )

sjukt trött,


har precis tagit en låååååång varm dusch, det var verkligen behövligt. känner vilken träningsverk jag kommer ha imorgon. och blåmärken på smalbena, umm underbart.

har ju varit i romme idag som sagt, med skulan. det var sjukt kul.
började med att åka buss imorse vid sex.
blev att keka massa godis och sjunga disney låtar med ännis.
sen kom vi dit och åkte massa, älska att åka skidor. underbart.
pannkakor och fika blev det såklart på det också.
och sen bussresa hem. haha, mm det var kul.

har haft två stycken nära dödenupplevelser idag:

  • först när jag åkte helt lungt verkligen i en putteliten backe, jag och anni disskuterade något lite lungt sådär. sen så fastnar mina skidor eller något, och jag fallar pladask framåt, flyger lite och landar rakt med ansiktet först. näsan. usch OM det gjorde ont. tror att jag fick en lite hjärnskakning faktiskt haha. det har nog anni också fått efter vurporna. haha, skogsvägar fungerar inte riktigt ibland.
  • andra uupplevelsen var när vi skulle åka hem. jag åt en macka och skrattade massa samtidigt. och mackan fastnar i halsen, ae det var inte skönt och jag trodde verkligen att det var mina sista minuter i livet, men se vad som skedde, jag överlevde dagen. amazing.

nu ska jag sooooova,
imorgon ska jag ner till stan en snabbis sen blir det att fira mormor, <3

/ josefine

tattade lite bilder på sebbe (:

angelica, erika nd moa i liften (:


haha, anni


seebbe och erik (:
 


heeeela veckan,

nu har jag varit hemma hela jeeekla veckan och bara legat och ätit glass i stora lass och inte gjort något nyttigt, dööööör av uttråkning nu. spenderat hela dagarna med att titta på film mm och läste ut första twilight boken på två dagar, det stämmer verkligen att den är beroende-framkallande. diggar den starkt (Y)

tidsfördriv,

och idag har jag velat till max; först tänkte jag gå till skolan, sen så struntade jag i det och somnade om istället och tänkte att jag skulle ligga hemma hela dagen istället, sen smsade jessica och då tänkte jag att då kan jag ju gå till samhällslektionen i alla fall så jag började göra mig iordning men i mitt i allt bestämde jag mig för att skita i't så jag tog på mig myskläder och gick och la mig i soffan, sen bestämde jag mig för att gå till skolan sen och hämta lite böcker i alla fall men funderar starkt på att skita i det med, vadå velig?!

aja, bye!
/ karolina

4mars,

kan ju börja med att säga grattis till emilia som fyller 16 idag :D

skön dag. hade naturkunskap inte världens roligaste lektion med den rullade på bra med grupparbetet. skönt att slippa sitta själv och jobba med något.
efter nk gick jag och ännis till thai wook och kekade lite. lika gott som vanligt, med sjukt starkt idag. brännskador i munnen. mums.
sen gick vi ett litet tag till spanskan. fick reda på provet först. fick mvg-, mumma på det jupp. spanska ett skulle ha hål timme typ en och en halv timme och sen ha lektion, så vi spelade lite pingis, fun. sen gick jag och anni in till stan och glutta lite. (: blev även en fika på det. jag slösar så sjukt mycket på mina pengar, åångest ibland.

imorgon får vi se om det blir stan med kajsingen efter skolan om hon mår bättre, det hoppas vi absolut på. :D
innan blir det att fixa masssaa candy med anni till bussresan, om vi ska svulla. sen på kvällen blir det att packa och fixa. romme på fredag jue, yeeeeeeeees! godh vad kul det ska bli.

uschuschusch, jag vill ha tillbaka fotbollsglädjen!

nu ska jag kolla på satc,
PUSSSS, josefine.


karolina och sofia i åre, lite skillnad mot backarna i romme som man
redan har åkt i tusen gånger. men det fungerar ju det också. :D


sickness,

usch&fy&blä,
är hemma och är sjuk. feber&förkylning som vanligt, inte roligt ..
+ att jag missar massa i skolan, hatar att allt bara skjuts upp hela tiden, en dag kommer allt bara trilla ner på mig på en och samma gång, jag kommer att svimma. men det får vi ta när det kommer, nu är det bara att ligga hemma och keka glass som gäller, får se om det blir skola imorgon eller inte,

peace out!
/ karolina ♥


RSS 2.0