sick all week (karolina)

bläääää, har varit sjuk ända sen i måndags och det har fortfarande inte gått över. har haft feber och hosta (det vanliga liksom), it suck's! men sen tänkte jag att jag kunde va frisk idag men jag känner mig fortfarande lite dålig. jag har bara kollat på film&tv hela veckan, borde pluggat lite men jag skyller på sjukan.
amanda ringde nyss också och meddelade att våra avslutningströjor är klara, jag är inte helt nöjd med trycket men det va ju inte jättehemskt iaf, så det blir nog snyggt.
så ska vi ju bli stjärnor också! svt och programmet toppform ska ju filma oss nu under våren så ska vi vara med i toppform i höst ! det kommer bli kul och hoppas verkligen att vi vinner över den andra klassen!



nu ska jag glo på tv igen, och kurera mig lite.
see ya!

lördag!

haft en bra dag idag, började med en väldigt lugn frukost, sen blev det lite stressat när min mamma helt plötsligt säger: vill du följa med ner på stan? jag får panik eftersom jag vill det och hon är redan klar. så i allt stressande blir håret dökonstigt och jag tappar min rouge så den blev helt kaputt, så det blev en gammal äcklig istället. men sen kommer vi ner till stan och där köper mamma lite kläder medans jag inhandlar lite accesoarer :).

tex som dom här örhängena från glitter :)
yes, sen när vi ska gå hem så lyckas vi tyvärr få syn på en spya utanför harry's, mycket fräscht! sen åt vi lite lördagsmys med tacos och nu ska jag sitta här ett tag och sen så blir det att göra sig iordning för att  åka till sörping för att kolla på nattcupen, som alla mina tre storebröder är med i!
byebye! /karolina





onsdag, shalalalala

unibeeet, shalalala.
unibeet, shalalalalala!


sitter och sjunger på den reklamlåten, den har fastnat i min hjärna. jag är lite uttråkad just nu(mycket märkbart), väntar på att maten ska bli klar. sen äre bara att plugga klart engelskan och sen ska jag sitta och glo framför tv:n hela kvällen eftersom det är något topmodel special avsnitt ikväll, eller om det va en dokumetär eller något. det ska jag i alla fall se på.



<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http:








hey people!

onsdagen den tjugotredje januari tvåtusenåtta, har än så länge varit ganska skön.
har varit i skolan där vi först hade volleyboll på schemat. tycker det är väldigt roligt faktiskt men eftersom våran nya idrottslärare ska förklara allt och gå igenom massa grejer innan vi får börja så blev det inte så lång tid till spelandet tyvärr. och imorgon är det redskap (suck!) sen så hade vi NO, vilket va seeegt men jag klarade mig igenom den med. sen var det franska som likaså va ganska segt men den gick faktiskt ovanligt fort.sen blev det fisk, kall sås och potatis till lunch (me like!) sen så skulle vi haft engelska men majsan kom ju jättesegt så det va mest kaos till johnny haag kom och berättade om fotbollsgymnasiet, blev lite  fundersam på om jag kanske skulle söka till det. men med det menar jag inte att jag tror att jag är tillräckligt bra i fotboll för bli proffs eller något, men det vore kul att för en gångs skull kanske börja satsa lite på något..
image150mina älskade fotbollsskor ♥



nu blir det att plugga engelska, synd bara att det är en så tråkig engelska läxa. men den går nog ganska fort.
bye people!
/karolina.

(karolina)

yes, va i romme igår med klassen. det va härligt som vanligt, väldigt synd att alla bakcar inte va öppna och att det va dåligt om riktig snö. men det va kul! jag lyckades ramla i liften, ramla lite överhuvudtaget, och också göra så att jusse kunde ha brytit ryggen när hon slängdes in i ett träd ! men hon klarade sig, och jag med! just det, jag lyckades åka in i lina också.
och nu är det tisdag och jag känner mig lite förkyld och trött men det blir nog bra. har varit på kungsgård idag och kollat in det, blev faktiskt lite intresserad av samhäll-europa. det väntade jag mig inte. sen så drog vi ner drog vi ner på stan och käka, kul att min första hundring den här månaden gick åt till mat! sen gick vi runt lite, sofia lyckades köpa en tröja. snart är det träning, och jag känner mig inte så pigg på det men jag får kämpa ändå!


nu ska jag byta om och sen lägga mig framför tv:n!
bye!


(karolina)

usch, så segt allting är! känns som att allting står still och man inte kommer någonstans. den här veckan går ovanligt segt och det känns som att det borde vara fredag eller något. men nej, imorgon är det tråktorsdag. slipper i alla fall mattelektionen eftersom jonte w va sjuk idag, tack! något poistivt iallafall, + att vi börjar inte förrän tio i tio på fredag! , så himla sköönt!
eftersom det inte händer så mycket i mitt liv just nu finns det inte direkt något jag kan skriva,
MEN, jag har en bild som är helt chockartad! städade ju min garderob för en vecka sen och upptänkte att jag har mycket skor, dessvärre kunde jag bara andvända typ tio av dom men ändå! image149
det är inte dåligt för att vara jag.


anyway, nu ska jag sega sönder resten av kvällen så ..
bye!

update fredag, (karolina)

yes, finally friday! har haft en jätteskön dag med mys i cafeterian med amanda hela dagen! sen åkte amanda och jag hem till mig och la oss i soffan sen började jag sy lite grann och amanda sprang ner på stan för att käka och sen dra vidare på öff- träning, lycka till amanda&clara! själv fortsatte jag att sy på ett gammalt linne, inget speciellt. sen la jag mig i soffan igen och kollade på oc. sen nu så tror jag det blir att åka till fille k, sitter och väntar lite patetiskt på att juss&sofia ska ringa. i alla fall så vill jag tilläga att jag fortfarande är lite stolt över att jag va superduktig i onsdags för jag rensade min garderob rejält och städade ur den och hängde upp alla kläder som låg i ovikta högar förut. jag hittade faktiskt lite kläder som går att använda, + att jag hittade väldigt mycket skor. hade faktiskt hela femton stycken par, tyvärr va fyra oandvänd bara men de andra funkar! jag är helt chockad över att jag har så mycket skor! , det är himla många skor för att vara mig faktiskt. annars har det ju bara varit skola som vanligt, ganska segt men helt okej ändå.


imorgon får vi se vad som händer och har inget planerat, kan inte göra så mycket heller eftersom jag då är helt pank!

bye! 

josefine.

helloj!
nu är jag jätte glaad, efter en lyckad shopingrunda. jag och karro gick hem till mig efter skolan, åkte sedan till henne och in till stan. mys. tänkte faktiskt köpa ett par jätte fina replay jeans, men dom kostade 1600! dödyrt för moi. men ajg hittade ett par fina på gina faktiskt! för bara 400! döbra! och så köpte jag ett vitt linne, halsband och hårspännen. :D och till jeansen blev till och med skapliga till mina skor som jag hast köpte och tycker sådär om. skönt. nu blir det vingåker på fredag med mamm och dadd då blire köpa en snygg överdragströja också! MUMS! tack för idag karrogums. det är lite konstigt att man blir på bra humör bara avv en shoppintur ibland. eller så blir man bara almänt irriterad för att man inte hittar något. ska snart äta fisk och se på reprisen av victoria secret fascion show kl 20 på trean! just det, hade nya idrottsläraren idag, kommer inte ihåg vad hon hette. men hon verkade väl skapligt då. det ska bli kul att ha nya hemkunskapsläraren sen, en kille! lite ovanligt kanske. puss hej!
just det. karolina du kan låna skidglasögon av mig! samma som mig (H) haha.


träning snart (karolina)

första dagen i skolan idag, det va skitsegt för jag har redan tröttnat på den. allt va som vanligt förutom att vi fått en ny idrottslärare (fröken kanske man säger) hon heter i alla fall eva, och mitt första intryck av henne va typ: ookeeeeeej? jo, jag har också lärt mig lite arabiska! ska kunna en mening till våran redovisning, tur att vi har frans i klassen som kan det. vi tänkte att redovisningen blir lite roligare då!
annars kan jag inte säga så mycket om den här dagen.
ska träna nu klockan sju, ska bli ganska skönt faktiskt, röra lite på sig sådär. har ju börjat med träningar tre gånger i veckan nu och jag har bestämt att jag ska skärpa mig nu och försöka gå på varenda en! för det är ju ganska viktigt nu eftersom vi typ för ett protokoll över hur många gånger man varit och tränat, lite press.

jo, just det! en annan sak jag gjort idag va att jag följde med jusse hem efter skolan. vi provade snowboard pjäxor eftersom vi tänkte va lite coola till romme och åre. men tyvärr så är jag inte riktigt säker på om jag kommer att kunna ha pjäxorna en hel dag med sockar i för dom va kanske en aningen för små, fast ändå inte. vi får se vad vi kommer fram till, hoppas jag kan lära mig åka så jag inte skämmer ut mig helt!
förresten, ingen som har skidglasögon jag skulle kunna låna både till romme och åre?

nej, nu ska jag ladda lite för träningen.
BYE! / karolina

jusse.

chees!

igår och förrgår så va vi ju hoss amanda jag och kajsing. det var väldigt mys med film och snö! jag och karro somnade inte förän 6 haha. pics;


idag har jag varit ute på långis med mamma och birdy, kalt med mys. ska jag gå på bio med sofia och emilia sen! väldigt mys. sen ska jag och emilia sova i hennes nya etta! maamys! nu ska jag nog börja fixa. pussen hej.
image146



saturday (k)

usch, skolan närmar sig otroligt fort och jag har fortfarande inte gjort min ma A läxa, men eftersom vi har studiedag på måndag tänkte jag göra den då. borde egentligen gjort den i början av lovet men jag hade ingen lust då, det har jag i och för sig inte nu heller men måste man så måste man.
dagen igår va jättemysig. va väldigt trött egentligen eftersom jusse och jag inte somnade förrän typ sex, men allt blev bra ändå. jusse sa att hon skulle gå upp vid nio så hon ställde klockan, men varken amanda eller jag vaknade utav den och jusse bara stängde av den, sen somnade hon igen. vi åt inte frukost förrän typ halv ett någon gång tror jag, sen gjorde vi oss i ordning för att åka pulka :D. det va väldigt roligt, man blir som ett litet bran igen när man åker pulka! sen gick vi till amandas mormor&morfar och åt våfflor, guud så mums! sen gav vi oss ut igen. jag provade på skidorna vilket jag hade svårt för till en början men sen till slut lyckades jag både hoppa och stå på benen! sen gick vi in och såg på en film som va bra. sen åkte jag hem vid åtta tror jag, efter att vi ätit en underbar middag och massa chips till efterrätt. och sorry jusse, du missade marsglassen!

idag vet jag inte vad jag ska göra, är lite sugen på något kul men det gör mig inget att bara sitta hemma och se på film heller känner jag, får helt enkelt se vad oms händer !

byebye!

tors (karolina)

idag blir nog en väldigt mysig dag. ska faktiskt göra ingenting nu på dagen, sen ikväll blir det att åka ut till amanda med jusse, först hyra någon bra film eller två sen ta med some popcorn&stuff så ska vi mysa sönder, sen imorgon blir det alternativt pulkarace och snöbollskrig! kommer bli döbra tror jag. jag har haft det lite segt dom senaste dagarna men samtidigt tycker jag det är väldigt skönt för snart är det skola igen och då vill man känna sig utvilad när man kommer tillbaka! den här terminen som kommer måste jag verkligen jobba så jag får bra betyg och sen kan välja vilket gymnasie jag vill, och hjälp mig! det är januari nu och i februari ska man välja! PANIK! menmen, det blir väl vad det blir, det blir säkert bra vad jag än väljer, för det finns väl en mening med allt?



nu ska jag avsluta min frukost, och sen kanske fixa mig lite bara för skojs skull sen får vi se vad som händer!
bye!

(jag kom på att om jag ska gå på den engelska skolan kanske jag borde börja skriva inläggen på engelska?)

josefine is back.

jao, inte skrivit på väääldigt länge. men jag lever. har bara inte orkat.
idag tänkte jag åka ut till landet och mysa, men amanda skulle iväg och karro ville inte sen. så jag gick på bio med sofia och jussan, det var vääldigt mys. även fast filmen var säääääämst! jag rekomenderar inte att se på guldkompassen. jag fattade ingenting och slutet var grahsugt.
imorgon vill jag hitta på något kul, någon som är med? jag har nämligen haft segt dagarna efter nyår. det var riktigt skönt att träffa och gå på bio idag. och det är så som sagt så fucking kort kvar till äckelpäckel skolan börjar igen, usch. bilder från bion ;
     ska sitta lite här, sen blir det sängdags. puss.

(karolina)

onsdag idag. lovet är snart slut(börjar på tisdag) och jag är ganska seg idag måste jag säga. tove,jag & amanda sa ju på nyårsafton att vi skulle ses idag och plugga klart det kluriga matte A- läxan. jag har inte pratat med någon av dom så jag vet inte hur det blir med den saken. det vore ju trevligt att åka ut till någon ut av dom men problemet är att jag inte orkar ta mig i kragen och höra av mig till dom. så jag sitter nog här ett tag till och degar. jag har lite ont i magen också så det kanske är bäst att stanna hemma. men jag vet inte, vi får se helt enkelt.
trevlig nyhet: tove funderar också på att gå på engelska skolan i linköping, känns skönt att vara två om det !




( jag måste börja lägga in lite bilder på denna blogg, den känns himla tråkig annars)


ciao, go fortsättning!

2008 (karolina)

yes, då är det 2008. jag har faktiskt några nyårslöften som jag tror kommer gå bra att hålla. själva nyårsfirandet va ganska annorlunda mot vad man tänker sig men jag hade i alla fall mycket trevligt eftersom jag spenderade kvällen med dom absolut bästa. visst, det blev inte som vi tänkt oss men vi klarade ju oss ändå och jag tycker 2008 har bärjat otroligt bra än så länge. vi hade ju lite tur där dom första minuterna på detta år!
den första januari tvåtusenåtta har jag inte gjort mycket. jag sov till typ halv elva, sen så låg jag i soffan till ungefär tre, sen så bestämde jag mig för att ta en promenad, så jag tog jusses kvarglömda väska och promenerade dit. vägen dit va längre än den brukar vara eftersom jag gick helkonstigt. men efter en 45 minuter kom jag fram, och stog och pratade med henne ett tag sen så gick jag hem och det tog väl sådär en halvtimma - 40 minuter. sen kom jag hem och kände mig ganska pigg och uppåt. då beställde jag och mina föräldrar pizza, vilket var gott efter promenaden.


minuset med nyårsaftonen var att jag va/är irriterad på sättet vissa beter sig. men om man ser det från det positiva hållet så är jag väldigt glad att jag inte är sån i alla fall. du skämmer ut dig.



ciao, och lycka till 2008!

RSS 2.0