onsdag jus.

shuuus!
halva skolveckan gått nu då, lite segt att börja igen efter lovet, har varit grymt trött. men det har gått bra. ;) längtar till påskislovet! (: nu är jag hoss therese! (: vi har ätit bamsehamburgare och ska snart plugga lite spanska. sen äre träning ikväll! abreopådet så giick en av minaälskade fotbollsko sönde rigår på träningen! :/ halva sidan släppte. ska gå tillbaka med dom på lördag och se vad dom säger. imorgon ska jagoch karor iväg och sola, (: och påf redag vill jag gör anågot kul! ska dra nuu, pushej!


lördag jus.

tjenis, nu blev det kväller.

ställde klockan på 8 idag igen, gäsp! imorgon ska jag försöka sova läänge! tog iaf 10 bussen till stan. där jag träffade karolina. (: tog oss till törnrosa och solade. det var riktigt skönt. och fick lite färg iaf. gjorde något fel så att den bara stog på 10 min ett tag men det årdnade sig sen, blev en halvtimmes solning. (: eftet det så gick vi och kolla lite. sen gick jag hem ifrån stan typ till mormor och morfar som bor typ vid mig. det var ritkigt skönt att gå. underbar väder! när jag kom dit så hade dom som vanligt köpt lite godis eftersom att dom visste att jag skulle komma. (: sedan gjorde vi vofflor. det var mysigt. när jag kom hem har jag bara slappat.

börjar få väldigt ont i knät när jag springer och så nu. karro trodde det var typ slatter eftersom att hon har typ samma sak. det är grymt jobbigt. men jag tror att det har som hon säger med att man håller på och byter underlag hela tiden. varannan gång inne och ute.

igår kom tessan hem, idag kommer tove & sofia och imorgon nicke. sköönt dom måste ha haft det!
  hade bra, puss!


/ k.

(no pictures available in cause of a nonworking connection between sellphone&computer)

tjena!
idag har jag varit på stan med josefine. vi åkte in till stan tidigt och va absolut först in i den nya affären monki. väl därinne fanns det en massa nytt&snyggt! provade grymt mycket grejer, vilket resulterade i att vi spenderade ungefär 45 minuter i samma provrum och resterande kvart på jakt efter kläder, vi va alltså i en och samma affär i en hel timma, och affären är dock inte alls stor! det måste va rekord faktiskt! sen drog vi vidare och gled runt på stan, riktigt mysigt. sen åt vi en rejäl lunch på kupolen. sen drog vi vidare igen.
jag kom inte tomhänt hem utan fick med mig ett par over-knee strumpor, ett par skor och ett vanligt vitt linne. chocken: strumporna va dyrast!

(här skulle bilderna ha varit)


nu har jag tittat lite på let's dance men blev lite uttråkad så det blev datan istället.
imorgon blir det först sola med J på morgonen sen köpa present med papi till farmor och sen bär det av till farmor&farfar och hela tjocka släkten!
jag kommer hem senare på kvällen!

ciao! / karolina

jus fredag.

idag har jag och karro varit på stan. vi åkte så vi var där vid 10 när det öppnade (: och självklart började vi på monki, haha där vi var i en timme ungefär. köpte ett linne där. sedan bar det av till hm där jag köpte ett till linne. har knappt några pengar kvar, jo lite men måste spara nu! bara gått 2 dagar sedan vi fick pegnarna och jag har redan gjort av med 600 (Y) lyckat. men jag hittade lite fint. haha vi får gömma. hahaha! hoppas på att det är kvar nästa månad, vill ha den klännningen, pumps och en bh. men men. vi skulle ju ha solat också mend et blev inte så. ville inte gå utan smink och så på stan. så förhoppnigsvis ska vi sola på söndag, kan vi inte lika gärna ta det imorn då karro?
sedan sammlades vi vid fem skulle spela match mot saltängen a. vi vann med tre - noll! :D riktigt bra. det gick väl sådär för mig. typiskt att jag inte kan göra riktigt bra ifrån mig och visa när det väl gäller men men. och det var ju inte ett dugg kalt, nejnej. mina tår och händer höll på och frysa ihjäl i pissvädret. typsiskt att det ska regna dö mycket just när vi spelar match och det inte har gjort det på hela veckan.
image204
 vi skulle försöka fota karros marleyn monroe pose (döfel stavning) haha.
 hejdå!

torsdag jus

min dator har varit kajko så ha rinte kunnat vara inne påå dagarba nu.. men nu funkat den igen! :D
ganska segt lov, men har varit skönt! slappat mest och så. i måndags och tisdags var jag med emilia, gick på stan och bara slappa och kolla på film i hennes ungkarlslya. xd i går var jag och pappa och körde curling, mys. bara lite ont i knäna idag. karro om vi ska köra någon gång så kostar det bara 30 kr för oss för en timme! sen var jag i alla fall och tränade på kvällen, det var skönt men känndes endå ganska segt i kroppen. alla 92or är typ sjuka, ialladall alla i klassen. idag har jag inte gjort så mycket, bakat bullar med pappa! haha. men dom blev döögoda, fast köket såg ut som en enda stor röra! skulle kanske gjort något med karro ikväll nu men det blev inte så vi var för sega. men imorgon ska vi in till stan sola och kolla monki som har öppnat, har jag hört. :D sen ska jag sammlas 5 köra match halv7 på konst mot saltängen a. gadh! men ska nli grymt kul och köra match, det var ju ett tag sen.
men det känns som att man aldrig blir frisk ordentligt! jäkla förkylningen sitter i hur länge som hälst.
ska kolla på friidrottsgrejen snart. sitta här och dega sönder lite innan!
nu ropar förästen mamma att maten är klar! smasken! pusshej!

sporlovsupdate /k

sportlovet lider mot sitt slut.
den här veckan har gått sjukligt fort och det har inte alls blivit som jag tänkt mig faktiskt. jag har inte hunnit(orkat)plugga en enda gång vilket jag börjar få lite ångest för nu eftersom veckan snart är slut. istället har jag ägnat mig åt lite annat.
idag va jag, min bror&pappa i vingåker på outleten, det va mycket mysigt men dessvärre lite surt med fina kläder, och det är inte sådär billigt som man tycker det ska vara. i alla fall lyckades jag hitta en mysig myströja för 400 kronor, den kunde gärna ha varit lite billigare. men den fick följa med hem!
nu är jag sugen på att träffa lite folk och hitta på något kul, eftersom jag hela veckan bara umgåtts med familj.
imorgon  blire lite bakning för mig, och sen har jag tänkt att jag kanske skulle kunna få tag i jusse så kan vi ta en solning imorgon istället?
jag ringer faktiskt henne just i detta nu...
piiiip. piiip.  piiiiip...
nahepp, no answer.


jag får försöka ringa henne sen igen,
bye! / karolina,



/karolina.

första dagen på sportlovet, hur segt som helst! är dyngförkyld med både huvudvärk, täppt i nosen & hosta. kan det böi bättre? jo, jag ska på läkarbesök om drygt en timma nu, och få lite tips på hur mitt knä kan bli bättre. hoppas att doktorn har några bra tips!
annars händer inte mycket i mitt liv, blir som sagt mest plugg nu på lovet tror jag, väldigt sorgligt lov.
jag färgade håret i går, det blev inte så stor skillnad. bara en aning mörkare, men är nöjd iaf.
(helt omöjligt att få en bra bild på hårfägen, tyvärr.)


men nu ska jag göra mig iordning för att röra mig till doktorn.
bye! /karolina,

juse igen.

jag känner mit på topp med skrivandet just nu. haha. efter två dagar.
jag är grymt avis på sofia och tove som är i österike! OH! och grymt avis på tessan i egypten! och även grymt avis på min bror som är i frankrike! gadh! jag vill också åka någonstans!
har både nys glasögon och bikkinin nu, så nu vill jag ha sommar!
                                        
plutt. tröja som jag köpte i helgen.
image203

söndag jus.

håller på att fixa mig nu, ska snart iväg och kolla bikkinin med mamma, sen ska jag nog till julia ett tag.
blir nog ingen träning idag :/ måste bli frisk nu. hoppas kunna träna på tisdag.
karolina vad ska vi hitta på i veckan, vill göra något kul. synd att vi inte har så mycket pengar annars kunde vi åkt till stockholm. haha. vad kan man göra som inte kostar pengar? inte mycket. men vi hittar nog på något.
har ialla fall lite upbokat, känns bra.
nu ska jag nog äta lite breakfast. 

 pusshej!

lördag jus

hejsan;
idag har jag då varit på stan med karro, köpte en tröja och ett linne. ska nog köpa en bikini imorgon och en klänning typ, mys men not för min plånbok.
kännde för att göra något kul ikväll, men icke sa nicke. och det var nog bra endå, förkyld och så fortförande. så det blev melodifestivalen med godis.

summering av melodifestivalen;
döbra att sanna nilsen gick till final, låten va döfin.
bra att ola och jonsson&häggqvist gick till andra.
men usch för tvillingarna. lasse lindh skulle va där!
måste säga att han björn gustavsson är klockren! haha!

>

 - vet inte vad jag vill göra med mitt hår! om jag ska fortsätta blondera det sakta men säkert eller färga det lite mörkare brunt! blev sugen på mörkbrunt när jag såg en gammal bild förut. men det vore ju kul att variera lite också. förslag?

nu ska jag nog se på tv, pusshej!

k igen.


efter att jag kom hem från stan så käkade vi lite här hemma. sen blev det diskning, eftersom jag bestämde mig för att baka! det blev en äppelkaka, som antagligen kommer ätas upp ikväll, eftersom vi ska ha "provsmakning", men det kommer sluta med att allt tar slut. så ska nog baka en ny imorgon bitti, så vi har efterrätt efter söndagsmiddagen imorgon :). ja, just det. hittade inte direkt något på stan som jag tyckte va sådär klockrent, har ju inga pengar heller så tur va väl det! köpte iaf lite hårfärg eftersom  jag är så trött på min väldigt "vanliga-average" hårfärg. så blir nog färgning ikväll och lite melodifestival.
jag är lite sugen på att hitta på något kul men känner mig rätt så förkyld så ... men vi får se senare.

bye! /karolina.

lördag / karolina.

hey!
nu ska vi snart iväg ner på stan (jag&jusse), ska se om vi hittar något fint. är faktiskt väldigt sugen på något nytt nu, men jag har inte tillräckligt med cash känner jag. så jag får väl vänta till den tjugonde, innan jag kan börja shoppa igen.
och nu smsade jusse och sa att hon tar bussen vid hel så det blir att invänta henne nu, sen drar vi!


ciao! /karolina.


sportlov, finally!

äntligen lov!
ska bli så himla skönt att bara slappa i en vecka nu, bara vänta och se vad som händer!
nu ska jag gå och duscha, men känner ork till att lägga in lite bilder nu, så tänkte att jag skulle göra det efter ducshen.
tyvärr kommer mitt lov förstöras lite pga två prov veckan efter, så jag måste plugga för det vore väldigt trevligt att höja mitt betyg i franska, och matte också såklart!


i'm off to the shower!


hey, i'm back!


yes, nyduschad och fräsch.
har absolut nada intressant att skriva. my life is boring.
här är iaf min absolut egenbakta allahjärtans-dag semlor, baked from scratch.
märkbart så är mitt liv ointressant,
men imorgon ska jag nog fyndshoppa med jusse, dessvärre har jag i stort sett inga pengar kvar så det blir nog bara att glo runt, om jag inte hittar något superbilligt förstås!

/ karolina.
simply k.

alla hjärtans dag.

so what?


yes, nu har jag gjort mitt gymnasieval i sista stund. får lämna in kvittensen imorgon, och sen äre sportloooov ! så himla skönt, verkligen efterlängtat. idag filmade dom oss på idrotten, det va dyngsegt, sen när vi väl började spela volleyboll så va våran lärare med i mitt(vårt)lag och tog över allt så det va ganska trist.  sen hade vi bild hela eftermiddagen, gjorde lertavlor eller vad man ska kalla det, hoppas min blir bra efter allt slit.
nu ska jag röra mig uppåt. har precis klippt sönder en t-shirt och gjort det till ett linne, måste säga att jag känner mig ganska cool (H)! bilder kommer någon annan dag, när jag orkar lägga in!


happy valentine!


/karolina.

juse.

◊nu har jag bestämt att börja skriva igen! sorry, men har vekligen inte orkat och inte haft något intressant att skriva om, eller det har jag kanske haft. men jag tänkte samla den tiden jag inte varit inne på med bilder (H) kolla och njut :D

drinkar&natttcup;


fika&mat;


skoldagar;


bio (guldkompassen&goodluckchuck&alvinochgänget) ;


romme;
image187
den här skulle jag vilja ha till fredag!
ska bli riktigt kul på fredag! :d

jao, vi har ju som sagt börjar med nationella prov i skollan. svenska först, det första var ganska lätt känndes det som. imorgon ska vi skriva en uppstats, pust.

jag längat vekrligen till sommaren, köpte solglasögon häromdagen (a).

nu ska jag kolla sverige men jag skulle behöva göra no, fast orkar vekrligen inte.

over and out, juse.

tjeena.

började onsdagen men att springa runt i hela lägenheten och leta efter min sportbehå som är helt försvunnen, spårlöst. sen blev det idrott, men våran lärare var sjuk så vi fick ha majsan istället och hela salen, vi körde lite idioten och sen innebandy. sen fortsatte det med NO som jag inte är så förtjust i. sen så vare språk som va dyngtråkigt, eftersom både amanda & sofia är borta och pernilla försvann efter typ tio minuter för hennes klass skulle och åka skridskor. grattis pernilla! förresten. sen fortsatte det med lunch, hade dökul med brudarna, snackade massa minnen. skratta som en galning. + att man fick reda på lite saker som jag inte hade en aning om hade hänt.
sen vare bara engelska kvar och sen flex.
och imorgon är det nationella prov i svenska del två. ska sitta i typ tre timmar och skriva en uppsats om någonting. jag kommer sooooomna, zzz ...
men idag är det träning som kl halv sju.
     

bye! /karolina

i'm baaack!

måndagen nästan avklarad nu, kom till skolan imorse och allt va väl som vanligt, hade bara missat massa tyvärr. så fick va kvar i skolan till klockan fyra (!) usch, det va inte roligt. det gick sämst på matte-provet. det blir väl ett G på det. nu sitter jag och mumsar på en av mina underbara "solskensbullar"   och tittar på alvin-filmen , men eftersom jag sitter här så tittar jag inte så noga så det blir en titt med amanda i helgen (right ?) sen måste jag plugga , eftersom jag missa engelskan förra veckan. meeeeen, det ordnar sig!

jo, jusse. du får nog komma igång lite med skrivandet igen:). jag kom på att imorgon kan vi ta tag i sol-korten? innan mötet.
jaja, nu iaf ska jag glo lite på alvin sen blir det plugg och sen är jag offtobed!


bye!
image157 amanda's&mitt flygplan, som vi gjorde för ganska länge sen.

segast på jorden (K)

okej, känner mig helkonstigt eftersom jag inte träffat någon annan på hela veckan än min familj! jag känner verkligen för att träffa lite andra människor! känner också för att klä upp mig lite & fixa iordning mig eftersom jag har gått runt i pyjamas i en vecka. det känns som att jag varit borta i ett år eller något.
förövrigt så börjar jag friskna till lite nu, men det är fortfarande lite sjukdom i kroppen känner jag.
jag börjar också få lite smått panik då det är gymnasieval om femton dagar och jag har inte ens varit inne på den där sidan! vet heller inte vad jag ska välja, ångest!
förhoppningsvis så mår jag tillräckligt bra imorgon för att ta en promenad eller något, bara så jag kommer ut härifrån! så känns det faktiskt.


men nu ska jag ägna mig åt lite tv-tittande och godisätande resten av kvällen.

ciao!
gud,vad skönt det skulle vara med sol!

RSS 2.0