josefine

haloj.
idag har jag varit med tessi och jussi.
vi har haft mums mums krig! haha.
och så har vi svullat på lidarkullar.
matte a imorgon som sagt, hoppit jobbit.
nu ska jag och tessi kolla prison break.
pics i morgon.
natti natti, puss hej.

måndag igen, karolina.

yes, då var det måndag igen då. har varit trött hela dagen för hade lite problem att sova i slutet av natten, skumt.
men annars har dagen varit helt okej, en vanlig måndag helt enkelt. förutom att vi hade hjärt&lungräddning idag, vilket va lite småkul sådär, så nu är man certifikerad hjärt&lungräddare :).image125
sen hade vi också praktiskt prov i syslöjd, och det gick hyfsat bra, blev ju klar i alla fall. men jag hade lite problem när jag skulle göra sicksack stygn för jag har ju då aldrig lärt mig hur vilka siffror det ska vara & allt det dära grejset, men som tur var var tove där ! sen så vare bara att åka hem för min del, hade ju tänkt att plugga lite men upptäcker att jag glömde planeringsboken i skolan, så jag visste inte vilka sidor jag ska göra. oups!
imorgon börjar i alla fall matte A kursen och jag förstår inte riktigt varför jag anmälde mig till den, men jag får väl prova och se. känns ändå skönt att få reda på hur det är, så man inte kommer till gymnasiet och inte fattar någonting. just det ja, fick en ny ma/no lärare idag, han hette bahram eller något sånt och kom från iran. vi ska ha honom i två veckor för vår vanliga lärare är ledig. det kommer bli två jobbiga veckor, för han verkar inte så bra.


tack så jättemycket johanna :), vad gick du för linje i gymnasiet?



ciao!

söndag, 14.42

mm, min helg har också varit väldigt seg men skön. idag ska jag träna, det ska bli riktigt skönt för det va ett tag sen jag tränade med laget, skyller på att jag varit sjuk och skulle egentligen tränat i torsdags men va tvungen att plugga. men idag ska jag äntligen träna!
nu ska jag äta sen träning som sagt!

ciao!

hejsan, juss here.

seg men skön helg.
men döö vad fort helgerna går! =o
ska snart äta, sen träning ikväll! :D
kort och gott! pusshej!

yeahyeah, karolina

theres a song about me, sang by melanie c. (just so you know)


yees, då är det lördag kväll igen då. jag tycker det går ganska fort faktiskt. min dag började hyfsat bra, men sen så gick jag & my parents till kungsgård för att kolla in det och direkt på vägen dit blev jag på jättedåligt humör, jag har nog ångest för vad jag ska välja, så vi gick in där och jag lyssna på lite grejer om stil&trend och så men kände direkt att det passar nog inte mig. sen så gick vi hem, då ringde sofia & undrade om jag redan hade varit på kungsgård eller inte, vilket jag tyvärr hade. kan lugnt säga att det hade varit grymt mycket roligare att gå med henne :). sen åkte vi och handlade, usch vilken torrboll jag är känner jag. sen så började min mamma må jättedåligt, typ mådde illa så jag fick panik för jag hatar att spy och trodde hon hade fått magsjuka eller något så jag sprang ner i källaren när vi kom hem och har spenderat resten av dagen där, och jag är fortfarande kvar. patetiskt. i alla fall, så ska jag kanske till josefin sen, sofia ska antagligen också dit. har ni lust att ses, slå en pling tycker jag.



ciao!

hallu, josefine skriving.

idag är en väldigt seg dag.jag orkar inte göra någonting.
det är döskönt med helg i alla fall, efter en jobbig skolvecka!
igår var riktigt kul, laserdom! :D hosthost, vårt lag vann! :D
synd att du inte följde med karro, men hoppas du hade mys endå! :D
ganska bra att daniel åkte ut igår. okej visst skulle andreas ha åkt ut före!
han skulle ha åkt för två gånger sen och daniel förra gången. ;)
nu ska jag kolla film och äta godis. puss hej!

 

tjoooockiiiis!, karolina då alltså.

mm, jag är en riktig tjockis. idag hade jag tänkt mig att träna men nej, det hinner inte jag för att jag har massa matte kvar& också jobbig franska tills imorgon. så jag hinner tyvärr inte till träningen, hela laget tycker säkert att jag är latast i världen, men jag måste ha bra betyg så därför måste man plugga lite hemma.
också så ska jag sjunga med sophia,emma&emelie på julavslutningen så vi va tvungna att stanna efter skolan idag. sen ska jag plugga matte A också sen, jag kommer absolut inte hinna med att ha ett liv. kommer bara vara skola & massamassa plugg. men så är det väl antar jag när man går i nian och det börjar närma sig juletid. hohoho!
man får väl ha kul på helgerna och på lovet.
något jag verkligen ser fram emot just nu är SM! vi ska spela SM som josefine nämnde, det kommer bli jätteroligt även fast jag kommer skämma ut mig totalt. och gud vad jag hoppas att inga tittar på, för det skulle bli så sorgligt för min del då. och jag hoppas verkligen att vi går vidare!

nu i alla fall ska jag plugga franska så jag lär in allt det där + det jag missat. (usch, jag är så svordomligt slarvig!)



ciao, au revoir, bye!

hallu everybody.

josefine är here, jag har också gjort engelskan, den var seeeg. innan dess så var det ju julkör som sagt, det är lite smått mys. jag tycker väl det är kul att sjunga men gör det inte alls bra! haha. jag gör det för att på vg i musik. och så är det ju självklar ett plus med fles. (a) sen så slappade jag när jag kom hem från skolan, gjorde engelskan då. sen åkte jag och mammi till hagagymnasiet. först var vi dö förvirrade, vi skulle gå in i BF klassrummet men där var det typ tio stycket mist som går där och dom satt typ runt där inne så jag våga inte gå in helt ensam och ställa mig i mitten och titta. haha så vi snacka lite med några utanför och tog lite lappar. men det är i alla fall klart, det blir barn och fritid på haga. ser fram emot det, men kommer ju dösakna alla underbara tjejer! men fan vad jag längtar till åre! åååh så mys. och så ska vi snart köra sm match mot jönsbergska tjejer. mys. det var bra lag vi fick! wihu girls i tha class. men det är lite konstigt tt dom sätter kuddby smedby för man vill ju även spela med lite nya någon gång. men men, jag är med ia tessan och emelie i en kedja och det är dö bra! :D sverige- lettland då, dö skönt med första målet där, jag älskar zlatan! sen så gjorde ju tyvär lettland ett mål då. men vi hoppas på vinst annars så går dom ju vidare på lika, det är ju mys. nu känns det som jag har skrivit dö mycket men ändå så äre inte så långt, blir crazy hur gör du karolina? iaf så ska jag nog packa mitt pick och pack och dra. nae skoja bara jag ska packa idrottsväskan nu sen ska jag kolla matchen. pusspuss hej. ;

  

wednesdaaay!

mm, har precis gjort klart engelskan, den va tråkig och kort. sen så har jag pluggat franska som jag lätt kommer få ig i eftersom att jag tydligen ligger efter, just nu haaaaatar jag franska. je deteste la francais (jag förtjänar nog ett ig). i alla fall så va det julkör idag, jag vet det låter som världens töntigaste grej men jag tycker faktiskt det är helt okej, plus att man får flex :D. och jag tycker om att sjunga förstås! mm, sen efter åkte jag & fia hit och käkade bananer och kollade one tree hill, som slutade jätteilla :'(. tjöt lite på slutet, det är ju för sorgligt. får vänta på nästa säsong nu. nu så är det så att jag verkligen borde plugga mera franska men det är ju sverige-lettland nu och det är en underbar ursäkt så jag slipper. nae, men jag känner att jag är lite oinspirerad till allting just nu, det kanske beror på att det är första veckan tillbaka i skolan och också typ allt mörker och så. men jag har noll inspiration right now.


yeees, ciao!



heeeeeeeeja sverige!

josefine här.

hallu everybody! 
idag har jag varit med karolina! myspysmegamys.
nu är det så att jag fått in bilderna från mobilen! JEHO! så nu blir det kortkalas på allt jag varit med om!
image108
image109
image110

    
   

karolina! vad tycket du?     PUSSHEJ!

image120


en snabbis, karolina

yeeees, då har man gjort sig iordning då. börjar tio i nio idag för vi ska kolla in ett gymnasieprogram, jag valde turism på kungsgård, hoppas det är bra så jag har lite valmöjligheter till mitt gymnasieval. och jag måste plugga massa nu så jag får bra betyg så jag kan välja vad jag vill ! har i alla fall höjt mig i matte :D, det känns gött! i alla fall så tror jag sofia kommer snart för vi ska till samma ställe, nervöst att komma dit.  meeeeeeeen, man måste ju :) .  soooo, vad ska alla göra idag då?  jag ska ju till kungsgård sen te skolan. sen efter den vet jag inte, det är ju ugly betty&desperate housewifes ikväll, det måste jag se för jag är lite neeerd.

och jusse, jag kanske kan hänga med dig hem & prova jeansen?
jusse & jag ska göra ett jeansbyte förstår ni, om jag kan ha hennes jeans :).



ciaaaaaao!

karolina skriver.

uuuuusch, skola imorgon igen. har gjort de dumma läxorna vi hade, som va dötråkiga att göra och jag tror inte jag kommer få så bra på dom. i alla fall så va jag hos jussan igårkväll och kan väl säga att kvällen va lite cepe, men asså det va ändå ganska trevligt. förutom att sverige är jättedåliga.  sen så sov sofia här, vi kom hem vid ett men pratade till typ tre. sånt är mysigt, fast jag hade lite ont i magen. sen så vaknade jag vid typ 10, men sofia sov till 12 tror jag, så jag hade det lite segt där ett tag men skönt för henne. så åt vi frukost sen lite corounne x), och sen såg vi shrek 2 sen va klockan redan halv fyra, fia åkte hem och jag satte igång och pluggade. sen så åt vi, sen så kom daniel,johanna&viggo på en fika. så idag har bara varit en slappardag för mig, men det är skönt att ha innan man ska tillbaks till skolan igen. hoppas det är ganska lugnt med läxor & så fram till jul (det tvivlar jag starkt på men man kan ju hoppas) imorgon efter skolan måste jag fixa busskort, och sen har jag bestämt mig för att lämna tillbaka den där kattburen som vi lånade när vi gav sofia lilla tindra :D!


nu ska jag typ äta popcorn och glo på tv, sen äre läggdags och imorrn är det skola.
ciao!

i'm back!

kloooooooooockrent jusse! , så himla skönt att du fixade den, för jag hade gjort något fel här så jag inte kunde ändra den, den blev dösnygg!

ja, nu är jag back in business kan man väl säga, frisk & kry. lite förkyld bara men så är det väl jämt så här års? i alla fall så har praon blivit lite roligare nu förtiden. mer bak och så. och så har en ny prao, sara, kommit , så nu har man någon att umgås med. simon har ju förstås varit med hela tiden men ju fler desto roligare. idag lurade vi i simon att malt (en äcklig rinnande gegga som smakar skit, men ser dock ut som choklad) haha, han tog väldigt mycket, och sen höll han på att spy x), haha, det va döskoj! han som jobbar där, nelle heter han, han är lite skum. han är lite kvinnofixerad tror jag. asså inte så här att han typ är äcklig eller så men han bakar bröst och skit. han har lite skum humor tror jag. i alla fall så kommer jag rulla till skolan när den börjar för vi får eftermiddagsfika varje dag, idag blev det kanelbullar som vi själva bakat :), mumma!
och idag fick jag ett vykort från tove :D, hon har iochförsig redan kommit hem men det va kul att få det i alla fall, tack tove!

jo, just det! nu kan jag lägga in bilder för min har hittat en sladd så jag kan föra över det till datan, så nu blir det lite bilder här :)



innan lagfesten.      idag va det iskallt       va på stan med
                                  när jag skulle cykla         jussan igår.
                                       till praon.

josefine skriver.

halleloja, sjuk idag också, not so fun. men jag börjar känna mig bättre nu så det blir nog posten imorgon. döskönt att zlatan vann guldbollen igår! :D
karolina; vart är du? ;) hoppas inte det gjorde något att jag fixade lite med bloggdesignen! jag tycker det var skapligt i alla fall. ;)  vi får höras karro!
nu ska jag nog gå och lägga mig, snart. pussshej leverpastej.

josefine skriver.

halooo, det var ett tag sedan jag skrev.
men nu är jag here. idag har jag varit sjuk. döjobbigt, ville faktiskt till posten i morse men helt orkeslös.
annars så har praoveckan varit bra faktiskt. och dom har sncakat med mig om sommarjobb! :D dösoft.
i lördags åkte jag till tove, där också amanda var, jag kännde mig värsta blekfis med som. dom firade mårten så det var massa folkt där. så vi busade med massa ungar, dösöta. sedan gick dom och vi spelade eyetoy. sedan somnade tove först. amanda och jag kunde verkligen inte sova så vi ägnade natten åt att rita på toves arm, massage, prat och skratta åt tove när hon prata i sömnen. jag har självklart tagit massa pics också men jag får inte in bilderna nya bildera på datorn. :/ hade träning igår, det var väl då jag började bli sjuk, hade sjukt ont i halsen. men det var i alla fall riktigt kul att träna! och inne är roligt nu!hoppas jag är friskt i morgon, det är sjukt segt att vara sjuk!!!karolina; är du frisk? tag sen vi sågs! inte bra! och så hopps jag på att kunna träffa sofia i veckan också! (:nu ska jag ladda för avenyn och fotbollsgalan. :D jag hoppas verkligen att zlatan tar hem guldbollen!!

image97!   PUSSHEJ!

freeeeeeedag.

mm, mycket seg fredag. jag har inte gjort någonting alls förutom att handla på ica med pappa och sen hämta mamma. men det är ju i och för sig bara för att jag varit sjuk, vilket suger (längesen jag andvönde det uttrycket). nu vet jag i alla fall att tove är hoooome :D. sen är jag osäker på om sofia&amanda är hemma eller inte x). i alla fall får man höra av sig till dom imorgon eller så :). jo, imorgon så ska jag på visning av lägenhet på olofsgatan inte så långt ifrån där jag bor nu, med min familj såklart. jag har en ganska bra känsla inför den här lägenheten, bara att det saknas ett sovrum. som för tillfället är ett kök men vi gör om det om vi ska ha lägenheten. men det vet man ju inte än, den kanske är jättehemsk i verkligheten. i alla fall så skulle det bli närmre till stan, det behövs egentligen inte men det vore ju trevligt att slippa korsa albrektsvägen. usch, nu yrar jag bara massa för jag har inget att göra och det är tråååk. stackars ni få som läser, ni kommer antagligen sluta läsa. som tur är finns ju josefine som också skriver och styr upp det hela. en grej som jag stör mig på just nu är mitt hår, ganska ytligt men det stör mig. det är kort och burrigt på ett annorlunda sätt. jag vill ha låååångt och vääldigt fint hår.  kollade runt lite på massa bloggar och såg en  tjej som hade väldigt fint hår enligt mig, tyck vad ni vill.

   
längden va perfa & färgen va också väldigt fin. jag får väl bara vänta på att mitt hår växer ut, sen tunna ut det lite. och kanske man skulle våga sig på en färgning?



ciaoo everyone,
/karolina

josefine skriver, :'(

CHRISTOFFER :'(
BUHUHUHUHUHHU!

image86   ♥♥


josefine skriver, hejsan hoppsan lillebror.

jo vi har varit lite laata nu på sista tiden karro. hehe. träligt att du är sjuk :/. i alla fall så var kladdkakan väldigt god som jag åt hoss dig! haha.
japp, min prao är faktiskt rolig! :D man får vara ute och inne det är döskönt. när jag kommer dit på mornarna så kör endel guppar och killar fotboll, och endel har morgongymnastik. haha dökul. jag brukar typ sortera och sådant på morgonarna, ganska soft. sen så äter vi frukost. sen åker jag och bosse, förutom idag var det en 87a, jonte, väldigt pinsamt men han var väldigt snäll, vi åker till smedby och delar ut post. typ delar upp halva var, så jag kör själv (h). det går väldigt bra faktiskt. har väl lagt fel någon gång och då går det inte att öppna brevlådorna det är sådana här med lås, uupps. fast det är alltid grannens är någons då så det är lungt. ;) plus att jag har en döhet postcykel och en döhet postjacka!! när vi kommer tillbaka äter vi och sedan kammar sitsta. det är softination. lite enformigt men skönt. vissa tanter och gubbar se dö arga ut på mig när lilla jag kommer. men endel är väldigt snälla faktiskt. haha bosse är för skön! det kommer fyra tanter med stavar, han bara; kolla där kommer brudarna ute och går igen. sen när dom kommer imot oss; tja snyggingar! thaha. han är kul.
jag ska inte träna ikväll :/ känner för konstet ju! men jag har råkt ut för en förkylning :/ blir väl när jag är ute och cyklar. det är tråk.
jag måste läsa min bok klart! apelsinflickan, har typ 30 sider kvar. plump, måste göra en dööbra recention, men da bok is little krånglig.
idag kommer sofia, amanda och tove hem! :DD (tror tove kommer idag?)
karolina, får ses in da helg tycker jag!
hjälp, jag vet vilken linje jag ska gå!!!!!!!!!!!! BLAJ!

  pushejleverpastej! 

snö&sjuka karolina.

mm, är ju prao den här veckan & nästa. jag blir såklart sjuk, så jag va där i måndags&tisdags. det va helt okej, mycket städa utom typ mellan 12 och 2 då det är världens rusning & man får servera osv. lite segt men hoppas att jag får baka lite och så nästa vecka. just nu har jag feber & tittar på råttatoille för typ tionde gången. men jag klagar inte, det är ju som det är. får äta lite vitlök idag (har hört att man blir frisk av det) jag måste också skriva den där dumma bokrecensionen på stockholmskärlek, som är väääldigt seg och det händer absolut ingenting i den , och dne tar heller aldrig slut. får läsa slutet för det händer inget mellan början och slutet. väääääääldigt seg som sagt.

josefine, jag tycker vi har varit lite dåliga på att blogga på sistone. jag skulle vilja höra lite detaljer om din prao?

karolina, lööööördag.

japp, det va ju då lagfest igår. riktigt trevligt, men helt plötsligt blir allting kolsvart (jag tror att tränarna typ ska skojja med oss eller ngt med tanke på att det är halloween &så.) men nej, så va det inte. det va strömavbrott i hela smedby,navestad,hageby & södra stan. scaaaaaaaaary ! i alla fall så är vi där i mörkret ett tag och några nördiga killar som ingen vet vilka det var springer utanför med masker & grejer. senare så går alla därifrån& jag,josefie,josefin&matilda drar in till stan för att träffa några. sen så kommer inte dom ut från den där lokalfesten som vi vill komma in på så vi hittar det själva. skämmer ut oss ett tag där utanför när våran räddare plötsligt dyker upp. han säger: vet ni vem den där blonda killen från navestad är?
öhm, vi har ingen aning men jussan börjar rabbla upp massa namn men det enda han säger är : öhm, jag vet inte vad han heter ...
smart som jag är frågar jag om han kan "fixa" in oss,
han säger då: vänta ett tag. sen ställer han sig vid dörren & snackar med någon sen när vakten typ kollar bort smyger vi in som jag vet inte vad. därinne är det lite dans osv. riktigt kul faktiskt fsat jag kände mig som största tönten & skulle jättegärna velat gå & fixa om hela mig men så är det. sen drar vi till donken (coolt va?) sitter där ett tag & han som jussan sa va så trevlig va ganska konstig (inte alls så trevlig). i alla fall så får jag skjuts hem sen av jussans pappa, och kvällen va hyfsat rolig ! (hela kvällen låter som största fjortiskvällen men det låter värre än va det va.)


now you know, byeee!

karolina skriver, fredag.

hm, vaknade ju tidigt idag med. åt frukost & kollade på film, gridiron gang. handlar om massa killar i ett ungdomsfängelse som typ startar ett fotballslag. själv tycker jag den är bra, kanske inte låter som det. sen gick jag faktiskt ut & jonglerade lite, men min boll va helt jättedålig, fanns ingen luft i den. så jag gick in igen och tog mig en knäckemacka och satte mig här, ska snart ringa mamma och sen åka och fika med henne. har ju sagt att jag ska göra det typ hela lovet men det har ju aldrig blivit av, så nu idag så ska jag göra det. sen så är det lagfest :) ,
självklart ska vi åka dit tillsammans jusse, ska vi köpa läsk tillsammans också eller? jag har inte gjort det än.



kisses&bye!

hellu, jusselipuss.

vaknade nyss, döskönt att sova länge. skulle ha gymmat med ia och tessan nu på morgonen men orkade inte. jag är dööhungry så jag ska ner och göra toast snart, mumma!
igrå var jag med julia! mysigt.vi åt pizza på lidarkullar där även emma kom in en snabbis :D sen så satt vi typ i tre timmar och körde rummbell raicing, haha dökuL! det är alltså ettt tvspel. (:
ikväll är det lagfest! :D på dan ska jag nog bara slappa, åka och köpa läsk :D. 
karro, ska vi åka dit tillsammans till festen?

   ♥ pöss / jussefine

karolina skriver, förkyld.

mm, det va mysigt. god tårta och mysigt sällskap ;).
igår kväll blev jag förkyld helt plötsligt, så idag skulle jag egentligen ha gymat med jusse men så blev det icke. istället änkte jag ta ett bad eller en dusch så jag blir ren & fräsch. sen ska jag åka till motala, för min bror ska göra körkortsprovet(lycka till, brorsan!) & pappa& jag ska hämta delar till min moppe. sen så på kvällen har jag ingen aning om vad som händer, om det inte dyker upp något funderar jag starkt på att ligga hemma & ha filmmaraton :).

sofia, amanda&tove: ni får ha det utomordentligt bra där borta(tove har ju varit borta ett tag men tar med dig nu iaf) & så får ni komma hem otroligt bruna så jag kan gå runt& vara avundsjuk :)!



bye!

RSS 2.0