summertime

tjoho!
kom precis hem från träningen och har duschat nu :) har två galningar på övervåningen nämligen min bror och robin, nyss hade dom pardejt/flört med grannen och hennes kompis, riktigt gulligt tycker jag.
i alla fall så blir det mysdag imorgon och sen match på kvällen mot 93- killarna, kommer få springa järnet mot dom där små och outtröttliga småkillarna, nae dom är ju faktiskt bara ett år yngre! sen blir det att dra sig ut till landet för att tillbringa hela helgen där, hoppas väderpeople't har fel och det blir riktigt varmt och soligt!


kör en sommarbild på det!

xoxo
/

     karolina.

hallå igen!

hallå igen!
nu har jag varit dålig på att blogga igen, men har iaf inget direkt intressant att skriva om så ..
den här veckan har det bara varit sola hela dagarna och sen tränig på kvällen, började första träningsveckan den här veckan och har träning varje dag. och på fredag tror jag det är dags för match mot 93-killarna, får se hur det idag blir det vattengympa på hälsoteamet i navestad tillsammans med laget, ska bli spännande och se hur det är.

blir premiär med det för min del.
idag blir det ytterligare en dag med bara massa ligga och slappa på en filt i gräset!


xoxo
karolina.


söndag.

hejsahejsan! igår åkte jag som sagt och träffade emilia. riktigt mys var ett tag sedan. ci åkte till halvars och köpte glass ivärmen. sen cyklade vi till lindö, kommer aldrig ifrån cyklingen asså. och spelade där minigolf. jag ledde faktiskt in till sista hålet med två slag men så blev det lika, attans haha. sen cyklade vihem. handlade lite fika och så tills söndagen. och gick sen till maiami och delade på en pizza. jum. åkte och träffade tove, manda och karro ett tag sen på kvällen. snackade lite och så. sedan åkte jag och milia till hennes lägenhet och sov. på söndagen gick vi upp kl8. fiaxde matsäcken och drog ooss till lindö för att steka och bada. vi var typ först där lite småläskigt när man skulle bada. massa fiskar!  inte bra inte bra. men det blev massa sol och bad där. sen tog jag cykeln hem slappade lite och så var det dags för att gå cykla ner med dad och mam och se smedby-ifk. nicke var ju med på bänken. träffade tessan ia och johnna där så kollade med dom. cyklade hem när det var typ en kvart kvar och precis när nicke kom in förstås menmen. yes så är det. nu sitter jag i alla fall med färg ihåret. ska göra lite blonda slingor. imorgon blir det upp och jobba igen, sista veckan helt underbatr! sen så börjar en träningsvecka med träningar, mån-tors. och jag har hört att vi ska börja med fys imorgon puh.       ciao    /  josefine.


(puh!)

okej, mitt absolut sista inlägg om fågeln!
efter att ha ringt pappa hundra gånger och frågat om han va på väg hem, och jag kommit halvvägs uppför trappan med jockes bandyklubba som vapen fixade det sig till slut. mamma&jag är största fjantarna så jag satt i källaren och gömde mig medans mamma gick och frågade grannarna om dom kunde hjälpa oss! snälla som dom är, kom dom in och släppte fågeläcklet fri. dock måste jag säga att jag är den modigare av oss eftersom jag faktiskt försökte få ut den!


nu slipper ni höra mer om någon äcklig liten fågel, för förhoppningsvis slipper vi ha fåglar i vårt vardagsrum någon mer gång!


xoxo
karolina.


avslutar inlägget med en bild på fågeläcklet!

oh shit!

fyfan vad äckligt!  vi har en fågel i vårat vardagsrum !! mamma har fågelfobi och jag hatar fåglar, så jäkla äcklig, det är en sån där liten snuskig sak! grå och äcklig!


usch!

HOTHOT!

det sjukt varmt ute, helt underbart (:
imorse väckte pappa mig och mamma runt halv8. fixade och åkte till morängen runt nio. var typ först där, riktigt härligt. badat, solat och läst (: träffade ida, rogga och eva där bla (: trevligt trevligt. har i alla fall fått massa färg. nästan bränt mig ;) illrödnos. har haft solglasögon så har vita ringar runt ögonen. och sår har jag suttit neråt med huvudet och läst så min hals är helt vit. hahaha, inte så fint. har varit en härligt dag i alla fall. senare snart ska jag iväg och träffa emiia, mycket mys.
just det! jag och karro kanske ska till halmstad 7(ouis födelsedag (: ) & 8 augusti. fifan vad kul om det blir så. niclas ska dit och spela golftävlig två dagar så vi åker med honom. bor på något vandrarhem och när han kör gols är jag och karro på dinaste stranden i sverige eller på stan. aah så skoj. våre så hemskt kul.hoppas på att det blir så. om vi hittar billigt boende och nicke ska köra tävligen. hoppashoppas.       xoxo  /   josefine


sofia, amanda & karolina. typ ett och ett halvt år sedan. älskar verkligen den här bilde, auw!

sol&bad

yes, spenderade alltså fredagen med jusse på himpa :) riktigt mysigt & skönt!


jusse solar under den molnfria himlen :)


torsdag: försökte jobba på brännan men va alldeles för varmt så blev att sitta på balkongen istället.
sen på kvällen blev det att åka ut till landet och fixa lite och sen bada med mami,brorsan,johanna & stina :) viggo va också med men fick inte bada pga eksem :/ sen fikade vi osv. fick lite inside info om de geer av johanna :)
ikväll blire antagligen en segarkväll, är egentligen inte sugen på det men sånt får man ta. 

xoxo
karolina.

fridaaay!

yeah, entligen fredag.  idag gick jag up halv sex som vanligt (: cyklade till jobbet kvart i sju. blev klar dösnabbt idag, redan kvart över elva så slutade halv tolv! underbart sådär på en fredag. skulle ha slutat kvart över ett igentligen. cykla hem sen, slappa lite. kl ett cyklade jag till kajsing och vi cyklade till himpa för att sola&bada. riktigt skönt och härligt. finns ju inget bad som ligger där som man kan cykla till som är gratis annars, så det fick bli det :D var där typ halv två till fyra. sen spelade vi lite aquagolf haha det var jsjukt kul. och vi var bäst även om vi inte fick något pris. det var ruligt. det spelar ingen roll ifall jag har solskydd och solglasögon på mig hela tiden, jag blir ändå kräfta i ansiktet xd.                                        kisses&hugs   /   josefine aka kräftan.

karro kör på för full sving! (:

tillputt.

yeah karro har ju förklarat dagen så fint så (: tänkte lägga ttill lite bilder också ;




UNDERBART väder idag! älskar det mm. synd att man jobbar annars skulle jag ha varit på badat vareviga dag (: blir i helgen, ska bli döfint då med. idag var det en underbar dag på jobbet. inte såmycket post så det var lungt när man var ute. undebart väder, lite för varmt att cykla i nästa, träffade trevliga människor på cykelturen. haha det blir faktsikt mycket roligare när folk är sociala (: och så sutade jag 45min tidigare mums. men imorgon är det reklam. buhu :/

                  kisses&hugs / josefine

still going strong!

karolina berättar:
vaknade klockan tio över tolv idag, sen en timma senare kom jusse i sina döheta postis-kläder så vi gjorde oss iordning och sprang sen ner på stan, blevhalva stan sen donken och sen resten utav staden. dessvärre hittade vi ingenting,varken jusse eller jag. eller jag hittade ett par chinos på gina för 49 kr men dom va i fel färg.
sen drog vi till halvars för en glass, och det är nu det blir riktigt roligt. vi köper en varsin glass och sätter oss sen bakom på en kulle. självklart tappar jusse sin glass! hon fick skrapa bort det smutsiga och sen äta resten iaf, så det va ju inte så farligt men ändå !
   
började bra ...                     jusse skrapar bort smutsen, den smutsiga delen!

sen gick vi mot mig, jusse hämtade sin väska och vi skulle gå till bussen. det va ett tag kvar så vi stannade i min park och pratade och gungade lite :)!

sen drog jusse hem, och jag la mig på min balkong och stekte lite.
avslutar inlägget med en bild på mitt solsnask :)


caio!
karolina.

update by karolina.

yes, jag är inne på mitt andra inlägg !

blev en lugn måndag igår med sömn till klockan tolv, sen blev det att åka till josefin och den gamla trion var på't igen! jag, sofia & juss segade oss lite först sen tog vi en varsin cykel och cyklade in mot oxelbergen där vi skulle träffa söder och hallberg och parta lite :). träffade lite folk och det va ganska mysigt men samtidigt lite segt. i alla fall så blev klockan ganska sen och vi bestämde oss för att dra oss, istället för att åka direkt hem fick vi skjutsa hallberg och söder halvvägs till ljunga typ! själv satt jag ju på pakethållaren men ändå ;) sen på vägen hem skämde jag ut mig lite grann såklart, jag tänker inte säga vad jag gjorde för ni kommer säkert få reda på det iaf. kvällen slutade iaf med mysprat med brudarna hemma hos jussan :)
idag har vi tre solat i typ en kvart sen gått en promenad och snackat ännu mera, sen åkte jag hem. åkt och handlat med mami och sen ätit wok :)

ikväll kan det bli lite vad som helst, får se om amanda är kontaktbar igen!

måndagens outfit:          

blå bikini från gina
grått slappt linne från åhlens
jeansshorts second hand
solglasögon h&m

surprise !

nu är jag på gång igen och planerar faktiskt att bli en riktig bloggare (förvänta er inte för mycket!)

uppdatering om vad som hänt:
i lördags va jag först hos sofia och fixade oss sen åkte vi till emelie för att parta loss på hennes avskedsfest. det va roligt förutom att jag totalt glömde bort att säga hejdå till emelie! så nu skriver jag istället; hejdå emelie! hoppas du får det jättebra i australien och glöm inte bort oss här hemma- när du kommer hem tycker jag vi får fixa en likadan fest igen, för att fira att du kommit hem! puss&jag kommer sakna dig vännen!

sen söndagen efter vaknade jag typ vid nio och duktigt nog gav mig ut och sprang i regnet ..
sen gjorde jag mig iordning för en fika på stan med josefine, men istället blev det en glass på halvars! sen blev det en mycket tokig idé i våra huvuden, vi genomföljde den och tog våra cyklar och cyklade ända ut till sofia! snacka om att jag va död när jag kom fram, sofia va till och med ännu tröttare efter att inte ha sovit något på ett dygn eller så. så vi snackade lite och sen såg vi på film, fia somnade direkt så jusse och jag begav oss hemåt.
idag vaknade jag vid tolv och har tagit en timma på balkongen med ett glas isvatten och en piggelin!
ska nog inte göra mycket annat än att jobba på brännan!



that's all folks!
xoxo
karolina.

one day left.

good evning! bara en dag kvar nu. är taggad till max! ska ha såååååå kul! idag började jag dagen som de flesta dagarna den här veckan. gick upp kl åtta. gjorde äggmackor och gick upp och kollade topmodel som går repris på mornarna. sen tog jag cykeln till karro vid 10. tänkte att det vore bättre och börja cykla lite nu än att slösa onödiga pengar på buss jämt. har bytt från abonemang till kontantkort på mobilen nu och så har jag gratis sms lala! så bara att smsa hur mycket som helst :D i alla fall så kom vi till stan typ kvart över tio. karro fixade lite sniggakläder och senare så träffade vi ia och lina och fixade ltie mys (: jag har kommit fram till att jag har varit på stan fem gånger mellan måndag och fredag. starkt gjort. tog sen cykeln och cyklade hem i regnet runt två. dökalt var det i shorts och tunn tröja i regnet och blåsten. när jag kom hem så pratade jag och pappa tro det eller ej ;) igenom massa saker. var riktigt mys faktiskt. sen åkte jag och handlade lite med mammi. imorgon så ska jag och karro ut till sofia innan emelie. fixa oss tillsammans och så. :D ne nu ska jag se om det är något på television.         
                                                     ciao / josefine!


juss igen.

karro ringde precis. kjolen blev lite fel när hon sydde så hon skulle kolla efter en klänning på stan. så jag åker in till stan, kan aldrig bli för mycket tydligen haha. kolla klänning åt karro eftersom att ajg har litelitelite pengar, alltid mys och träffa gums. så har snabbt tagit på mig kläder nu ska ta bussen om nio minuter.    pussen!

torsdag 17/7

god middag. idag vaknade jag kl 9 fixade massa äggmackisar, mums. tog sen halv elva bussen in till stan. bytte klänningen til en annan färg och köpte ett grått linne på monki. nu har jag bara 200kr kvar på kortet. och det ska räcka till typ 20 augusti när jag får lönen, kan bli riktigt tufft! kommer inte att kunna köpa några kläder gå på bio eller göra något roligt knapp :O tur är väl endå att jag jobbar två av veckorna då gör man inte av med så värst mycket. men det kommer att bli svårt. men sjukt kul när man får lönen så man kan köpa exakt vad man vill (:aja, kom hem nyss har varit i vrinneviskogen och sprungit 5.5 km med daddi. känndes bra och inte alls så långt som det låter. det var uppfriskande. ska hoppa in i duchen nu. ska iväg till fältet och lira lite sen med tess o co senare sen. mycket kul. var ett tag sedan.                  kisses&hugs!

onsdag 16/7

vaknade åtta idag, vaknar alltid grymt tidigt. men hade ändå ställt klockan på halv nio. tog tio bussen in till stan och träffade karolina och söder tull. började med att sola och sen gick vi på staden. köpte kläder till lördag, få se om jag kanske ska byta till en annan färg, ska ner imorgon och kola hur det ser ut. längtar till lördag ska bli sjukt kul, ch samtidigt sorgligt. kom hem runt 2. sytt och fixat lite på en kjol. ska hoppa in i duschen nu. och så börjar en rolig tv kväll kl 8 ;) nöööörd som jag är så ska jag se på crowned, pussicatdolls, project runway och sen se sex and the city. imorgon ska jag åka tidigt ner till stan och sedan hem och på med joggingkläderna och ut. konditionen är u inte den bästa just nu men det är ju den som ska tränas (: ska in i duschen nue.           / kisses&hugs jsoefine

 

today

vaknade klockan åtta idag. gick ner och åt en lite frukost. tog tio bussen in och träffade loveli kajsing. började med att ta en sol på sol&motion sådär på morgonkvisten. mysigt med dubbelsolarium. sedan blev det en trip på stan. kollade massa kläder till på lördag, hittade inget speciellt direkt så har lite ångest för kläderna just nu men det årdnar sig nog. karolina hittade döfinkjol och hon kommer bli så fin som vanligt! köpte i alla fall tre par trosor (h) vi tog även en liten matbit på waynes. har ungefär 500kr kvar nu som ska räcka till lönen i augusti hum. köpförbud men jag måste ju ha något till lördag men vi får se hur det bli med det. kom i allafall men från stan runt fyra. tog myskläder och kollade på television. funderar på att ta på mig lite kläder och ta cykeln till kvantum och köpa något jum nu.
        PUSS!


sunday

hejsan. har varit en underbar helg på thereses land. har haft jätte mys och skönt. åkt ring, badat, ätit glass, fiskat, sovit, många filmer och massa sköna saker. sova i båten en av nätterna, det var riktigt mysigt och skönt. förutom att man svettades ihjäl när man vaknade, usch vad varmt det blev där inne. fiskat har vi gjort massor av timmar. haha men inget har vi fått. jag var faktiskt jätte nära att få en ritkig bamsing. vi hade nog alldrig sätt en så stor fisk haha. den var vid bryggan precis men så slöppte den uschdå. orkar inte lägga in så mycket bilder här kolla bilddagboken. tack så mycket för helgen tessan älskling.
nu är jag riktigt trött. ska lägga men och se någon film tror jag. imorgon ska jag träffa karro (: det var ett tag sen, ska bli mys.      kisses&hugs   /    josefine

  

thursday, i am happy.

hejsan svejsan (: idag har jag jobbat. idag var en klockren dag på jobbet vill alltid att det ska ara sådana här lugna och sköna dagar. började kvart över sju. kammade lite och var med o körde fotboll på rasten haha. åkte ut sen hade med mig en tjej, eller tjej och tje kvinna. som ska göra mitt disktrikt när jag är ledig nästa vecka. så vi var två som körde halva var så det gick fort och var udnerbart att köra i solen. det var inte så mycket post så det var skönt också. bävar inför reklamen. haha. sen kom pappa och hämtade mig vid ett.. åt lite och tog sen bussen till stan. oh det ar så pinsamt vi dbusshållsplatsen. det åkte förbi en bild som tutade och vinkade som bara den. jag trodde att det var julia så jag vinkade jätte glatt till bilen. men jag så också att tjejen bredvid mig vinkade. det var inte julia det var någon som tutade på tjejen bredvid. usch fy. typiskt mig, right? i alla så ringde emilia på bussen och ville ses så vi gick på stan och fikade. och jag är så glad för dig emilia, du förtjänar det! a iallafall så hittade jag ett vitt tubtop linne på veromoda för 29(!) kr. hade kostat 129. mycket bra. hittade lite mer saker somjag förmodligen ska köpa i veckan nu. imorgon efter jobbet så ska jag till tessan land, ååh det ska blli så mys! komma iväg lite åka ring, bada, sola om de tär sol, äta glass och vara med bästaste theserese. känenr att det behövs efter två veckors jobb är helt död. och ska bli så skönt att vara ledig nästa vekca. kommer hem från tessans land på söndag. (: ska iväg och träffa tessan nu, köpa lite gått på ica och ta en promenix, mys!                                                         puss /   josefine

sunday

åkte ut till sofia runt sju igår, mycket mys.. hoss sofia var redan jussan matte och oskar som höll på och laga mat.  dom åt och resten av kvällen var film, fia med hutt, kubb och film. ;) sov där sen. sofia har värlens gulligaste kattungar. ooh jag vill ha dom (::




 ska ner och äta nu. imorgon är det jobb igen. oh jag orkar inte.    ciao / josefine


saturday,

sååå skönt med lördag. är ärligt talat helt slut efter den här jobbiga jobbarveckan. det tar mer på krafterna att jobba än gå in skolan, så man får väl vara glad så länge det är så (: det positiva är ju att man får pengar nu, vilket man behöver efter som att man inte får studiebidrag i juli och augusti. (:
idag har jag varit på stan, känndes som att det var ett tag sen så tog tidiga tio bussen in. köpte ett par chinos som jag velat ha såå länge. blev ett par marinblå från gina 199kr. köpte även solbrillsen på bilden, ynka fem kronor från hm. haha. dom är väldigt lika min andra vita, men dom här har orange sträck där uppe och mina andra svart, plus att dom här är lite rundare, men 5kr underbart.. tänkte även köpa dom i svart men tror att kajsing har dom så bidde inte så. ;) sitter och väntar på att mamma ska komma snart,vi ska till mormor och morar fika lite och så. sen ikväll ska jag till darling sofia. ska bli riktigt mys.               /    puuus josefine.

shusss

ja, idag har jag jobbat. det kommer nog att vara första meningen hur länge som helst. haha. det var underbart väder att cukla i, hoppas man får lite färg på benen som är omöjliga att får färg på. det blir kanske en härlig bonnbränna. efter kom familia och hämtade mig och vi åkte till morängen och bada och spela fusbol. mysigt.
igår så träffade jag tess, fia och jussan på ica. köpte godis, läsk och grill, o mat. cyklade till folkisparken. dit kom ia clara tove och alex också. vi startade grilla och åtlite. sen kom sofia och emelie :D vi spelade volleyboll och drog sen vidare till strömparken. men jag skulle ju jobba kvart över sju så åkte typ direk :( oui jag blir alltid så glad av dig! you are wonderful darling.känner att det är många egopics nu, väldigt många. (a) så äre ibland. nu ska jag kolla på crowned. haha.                   / puss josefine.


juss tisdag.

hahaha! jag gjorde också den där saken som står i emelies blogg och jag fick svaret: "vi på 118100 tror att josefine wahlman är en trevlig tjej som tycker om glass och sitta och njuta av solen. vi tror att stickning är hennes favorithobby." HAHHA! stämmer nog inte så jätte bra haha, okej jag tycker om glass och njuter av solen när den är i sverige men haha stickning min favorithobby= vad kan dom ha fått det ifrån. måste typ sätt någon bild på bdd från slöjden eller något? =0 scary.
igår efter jobbet åkte jag till fältet och spelade fusboll med tessan ia lisa tobbe hampe och lisis lillebrorson. sen kom även fia och sen även amanda johnsson (: alla drog efter ett tag och kvar blev jag manda lisa och fia. pratade och mys. dömys och träffa mand igen (:
idag har jag då jobbat och känat lite mer pengs till in plånk (: ikväll blir det förmodligen grillning med flickorna from 9d1! mtcket mys!        
update: gud vad roligt med kattungarna sofia! oh så cute. tindris har blivit mams. (:

    puuus / josefine

RSS 2.0